153 de chinezi au fost condamnați la închisoare pe viață pentru defrișări ilegale de pădure

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un tribunal din nordul statului Myanmar a condamnat 153 de cetățeni chinezi la închisoare pe viață pentru exploatare forestieră ilegală.

Grupul a fost arestat în ianuarie în statul Kachin, aproape de granița cu China, în timpul unei operațiuni militare de stopare a defișărilor ilegale de pădure. Doi băieți în vârstă de 17 ani au primit pedepse cu închisoarea de câte 10 ani, și o femeie din grup a fost condamnată la 15 de ani pentru posesie de droguri . China și-a exprimat îngrijorarea cu privire la severitatea sentințelor.


Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Lu Kang a declarat că China a ridicat în mod repetat problema cu Myanmarul. Acesta cerea Myanmarului să “ia în considerare situația reală a acestor furnizori de bușteni și să se ocupe de caz într-o manieră legală, rezonabilă şi justificată”,  a relatat agenția de știri Xinhua.

_84434286_gettyimages-488507021

Cei 155 de cetăţeni chinezi au fost arestaţi în ianuarie în timpul unei operaţiuni organizate de poliţie, armată şi departamentul forestier din Myanmar, fiind puşi sub acuzare pentru exploatare forestieră ilegală.


Cel puţin 400 de camioane şi 1.600 de trunchiuri de copaci au fost confiscate în timpul raidului, conform presei din Myanmar.

În luna iunie, un deputat din Ministerul Mediului din Myanmar, Aye Myint Maung, a afirmat în Parlament că 10.000 de tone de cherestea au dispărut din Myanmar, în urma activităţilor ilegale, cea mai mare parte din statul Kachin, începând cu luna ianuarie.

_84434290_gettyimages-488507465

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...