Orfelinatele si casele de copii: FURNIZORI pentru PEDOFILI si CASE REGALE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oameni cu putere, in anii 1980, au pus ochii pe casele de copii, orfelinate, care serveau ca furnizor de marfa pentru pedofili, afirma un fost ministru al sanatatii din Marea Britanie.

Ca un fost manager al serviciului de Protectie a Copilului, el avertizeaza ca o „elita puternica”, a unei retele de cel putin 20 de oameni cu influenta, au exercitate ” cele mai grave forme de abuz” asupra copiilor.


Warner, fost ministru al Sanatatii intre anii 2003-2007 a facut o statistica in Birmingham, in 1992 despre abuzurile copiilor si cum autoritatile au ignorat abuzurile de la Westminster. Spre exemplu documente ce atesta cercetarea a abuzurilor copiilor, s-au facut pierdute in mandatele lui Mark Sedwill, peste 114 dosare care cercetau abuzul de copii de catre membrii caselor regale, s-au pierdut subit.

Peter McKelvie, un fost manager al Protectie Copilului, a afirmat si el la randul sau, ca 20 de oameni influenti, abuzeaza copiii in permanenta si a anuntat autoritatile in acest sens. El sustine ca ar trebui facute cercetari asupra faptelor din ultimii 30 de ani si ca trebuie sa fie analizate toate structurile de la judecatori, lorzi etc. unde s-au musamalizat cazurile din cauza pedofiliei in randul structurilor statului. McKelvie a lucrat la dosarele multor pedofili implicati, care au disparut sau au murit pe urma si dosarele au fost clasate. El spune ca ar trebui cercetate retelele de pedofilie din structurile inalte pentru a se incepe un proces in acest sens.


Intrebare catre cititori:

De ce credeti ca dupa revolutie, toate organizatiile internationale au venit in Romania sa se concentreze pe orfelinate si case de copii, cumva pentru a ajuta copii? De ce credeti ca s-a facut atata scandal in presa internationala cu privire la orfelinatele din Romania, de ce credeti ca au denigrat casele de copii, de ce credeti ca statul corupt de dupa 90 nu a mai subventionat orfelinatele si personalul de ingrijitori? De ce credeti ca ong-urile caselor regale sprijina comunitatile de rromi in satele si orasele pustii din Romania?

Ce credeti ca s-a intamplat cu multi copii „adoptati” de catre straini dupa 90?

Raspuns: material de sacrificiu pentru elitele illuminati

Membri ai caselor regale atat in Germania, Belgia, Anglia au fost mereu implicati in sacrificii de copii si mai ales in pedofilie, toate dosarele au fost mereu musamalizate si scandalurile acoperite cu alte teme in presa.

SURSA: https://www.theguardian.com/society/2014/jul/08/children-homes-supply-line-paedophiles-lord-warner

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...