OAMENII ÎN NEGRU, CAZURI CELEBRE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Primele cazuri consemnate în documente, privind misterioșii oameni în negru, datează din anul 1947. În anul 1950, un american pe nume Bender, interesat de aceste apariții, a pus bazele unei organizații care avea ca scop strângerea documentelor și a probelor privind astfel de apariții.

Totul a decurs normal până în anul 1953, vând Bender a primit vizita a trei indivizi care l-au amenințat și i-au ordonat să distrugă documentele pe care le strânsese în cei trei ani de activitate.


În prima fază, Bender nu a renunțat la activitatea sa, dar a observat că multe dintre documentele și probele pe care le strânsese au dispărut. Biroul i-a fost spart, iar amenințările cu privire la viața sa s-au multiplicat.

S-a dovedit, mai târziu, că Bender primise vizita unor persoane care susțineau că sunt agenți FBI. Scopul vizitei era acela de a stopa activitatea organizației.


În cele din urmă, Bender renunță la activitatea sa și părăsește orașul. Unul dintre prietenii lui Bender, pe nume Barker, intrigat de decizia pe care o luase Bender, face propria investigație.

Barker a descoperit pe un clasor care se afla în biroul lui Binder o amprentă cu o profunzime de un centimetru. Clasorul a fost dus la un laborator de specialitate, unde analizele au arătat că amprenta nu putea fi de origine umană, dat fiind profunzimea ei.

Conform specialiștilor de la laborator, autorul amprentei avea forța unei persoane de 900 de kilograme. Allen Greefield, ufolog american, a descris în una din cărțile sale întâlnirea pe care a avut-o cu un personaj ciudat, îmbrăcat în negru, care era foarte interesat de activitatea sa în domeniul evenimentelor extraterestre.

După discuția pe care au avut-o, misteriosul personaj a dispărut, sub privirile lui Greenfield, parcă s-a dematerializat. Greenfield a publicat o poză a misteriosului personaj care a fost preluată de mai multe ziare.

Conform mărturiilor persoanelor care au întâlnit astfel de personaje, s-a realizat un portret al acestora, cu caracteristicile următoare.

Oamenii în negru au capacitatea de a se materializa în locuințele persoanelor martore la evenimente extraterestre. Ei nu utilizează forța, dar au o capacitate de convingere excepțională. În prezența lor, liniile telefonice nu mai funcționează.

Cei care au venit în contact cu oamenii în negru au prezentat simptome de anxietate, depresie. După ce părăsesc încăperea, rămâne un miros de sulf, greu respirabil.

Ei au capacitatea de a hipnotiza interlocutorul, de a-i schimba percepția asupra realității. Sute de persoane care au participat la evenimente extraterestre, ca martori sau au fost răpiți, au declarat că au fost hăituiți de oameni în negru.

O întâmplare ciudată a avut loc în 21 iulie 1947. Patru persoane, trei adulți și un copil se aflau într-o barcă în apropiere de insula Maury. Ei au fost martori la apariția a șase OZN-uri. Unul dintre OZN-uri părea că se află în dificultate și a deversat un material fierbinte, asemănător cu zgura.

Brațul copilului a fost ars de acest material. Cei trei adulți au anunțat poliți care s-a deplasat la fața locului. Plaja era acoperită de un strat gros de material fierbinte. A fost trimis un avion în care a fost încărcat misteriosul material.

După ce a decolat, avionul a făcut explozie. După incident, tatăl copilului, care reușise să filmeze o parte din incident, a primit vizita unor personaje ciudate care s-au declarat a fi ziariști la un renumit jurnal. L-au obligat să le dea filmul înregistrării, susținând că-l vor face public.

OAMENII-ÎN-NEGRU OAMENII ÎN NEGRU, CAZURI CELEBRE

La câteva zile, bărbatul a verificat la jurnalul în cauză despre vizita celor doi ziariști. Conducerea ziarului a negat implicarea ziariștilor.

Sulf? extraterestrii? Va suna cunoscut? Este vorba de demoni, ingerii decazuti descrisi in Biblie.

http://www.efemeride.ro/25028-2

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...