S-a dus Iohannis dupa Visa Waiver si se intoarce cu factura uriasa NATO plus restante…vom intra oare in istorie drept prostii tuturor timpurilor?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis a plecat in SUA dupa De Visa Waiver si se intoarce cu o factură NATO uriasa, plus 6 miliarde de dolari, de plată pentru noi arme sisteme de rachete cu rază lungă și 21 de sisteme de apărare antiaeriană pentru distanţe scurte. !

Romania intra astfel intr-o epoca intunecata, mai sumbra decat in epoca comunismului, cand plateam datorii la FMI, doar ca acum platim sa ne „aparam”, de „teroristi”, deci practic dam banii degeaba caci nimeni nu ne va apara in caz de razboi.


Interesant ca pentru mariri de salariu nu sunt bani, in schimb sunt bani pentru armament facturi NATO, chiar si pentru restante. Ne-a intrebat pe noi cineva daca suntem de acord sa platim aiurea bani pe „aparare”? Sau trebuie sa suportam chinuri, doar ca unii l-au votat pe Iohannis?

Mai penibil pentru noi este faptul, ca noi tot vom plati, lumea saraca din Romania, insa suntem tot sclavi la capitolul VIZE. Platim , dar nu avem voie sa intram in SUA, deci suntem cea mai joasa speta de popor din Europa.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...