Românii sunt campioni mondiali nu numai la avorturi si animale otrăvite, ci si la accidente vasculare cerebrale- iata de ce!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fluorul este introdus in sarea de masa ( alături de alt halogen periculos: iodul) in apa de gura si in pasta de dinti sub forma de fluorura de sodiu. Adică un anticoagulant folosit ca otrava de șoareci, cu care țăranii otrăvesc animalele din curtea blocului: le găsești agonizând câte 2-3 zile, cu sângele curgându-le lent prin ochi si prin toate gaurile.
Românii sunt campioni mondiali nu numai la avorturi si animale otrăvite, ci si la accidente vasculare cerebrale – capul fiind cea mai vascularizata zona, deși nu se prea spala pe dinti. In orice corp se produc microhemoragii, dar sunt reparate prin factorul de coagulare. Pe care fluorurarea il reduce. Sigur, mecanismul de producere a unui AVC – ischemic sau hemoragic – este mai complex si influențat de alți factori la care stam bine: fumatul, consumul de grăsimi animale, obezitatea, hipertensiunea etc. Neamul lui Pacală este in top.
Sarea de masa a lui Pulea Spataru mai conține ceva: antiaglomerantul E 535, sau ferocianura de sodiu. Când Pulea Spataru își dă un clocot la ciorba cu ciolan – adică la caldura – E 535 se descompune in clorura de fier si cianura de sodiu ( adică sarea sodică a acidului cianhidric). Care, ca orice sare a unui metal alcalin ( sodiul, ca si potasiul sau aluminiul, sunt metale alcaline) cu acidul cianhidric dă hemoliza – hemoliza fiind distrugerea globulelor roșii. Apoi nu știm de ce copilul este anemic sau de ce umflatul de tac’su are bilirubina mare. La doze kg/corp mari ( de ex la bebeluși) sarea de aluminiu produce hemoliza masiva, iar „resturile” de hematii „înfunda” rinichii. Se numește sindrom hemolitic uremic si apare la copiii vaccinați cu sare de aluminiu Bayerit sau Diasporit. Ori, in vaccinare, ca si in orice procedeu magic pentru prosti ( sclavii sunt superstițioși), nu exista dozare, de parca ar fi Sfânta Împărtășanie: ca ai 3 kg sau 103 kg, doza e aceiași.
Mitingurile…acolo se scandează, se cânta … sclavii trebuie sa cânte. Cântecul sclavilor arata stapanilor când sa schimbe strategia de prosteala. „Sclavii trebuie sa cânte!” (Gasset)
Mai multe tari ( China, Japonia, Germania, Rusia, Anglia, SUA etc) au studiat, in lagăre de prizonieri si pușcării, efectele fluoruli asupra deținuților, ajungând la aceiași concluzie: „Un aport sporit de halogeni in dieta consumatorilor îi face pe aceștia obedienti, lenți in gândire, grosieri in concluzii si inapoiati ca intelect!”

„Asta e deja prea mult!
Că suntem singura țară din lume care prin lege interzice vânzarea de sare fără iod, asta se știe (dar nici o autoritate nu ne spune de ce). Îți trebuie sau nu, bagi iod în organism, ceea ce este nazism. O zic medicii endocrinologi – există si din această cauză o epidemie de cancere de tiroidă fără precedent etc.
Azi am luat din cămară o pungă de sare să umplu solnița, sare pe care n-am cumpărat-o eu. Să-mi pice din mână! Nu numai că era iodată e și cu FLUOR!!!!!
Bineînțeles, că lumea nu e atentă la acest amănunt, ba chiar poate spune că e un beneficiu în plus. Ba chiar poate să creadă campania mincinoasă, că ne trebe fluorul pentru dinți, oase etc.
Ce nu ni se spune e, că apa de la robinet e deja plină de fluor, pasta de dinți e plină de fluor, alimentele au fluorul necesar care ne trebuie, fluorul in exces fiind OTRAVĂ: duce la STERILITATE, APATIE, ATACA GLANDELE SUPRARENALE SI PINEALA, dă DURERI MUSCULARE SI LENTOARE IN GANDIRE! Adică face populația zombi.
Putin a interzis in Rusia folosirea acestei substante chiar si in apa, zicand bine:” Fluorul in exces e “otrava toxică”, era “administrată cu forța prizonierilor de război în vremurile sovietice” pentru a-i dociliza. Noi nu vrem sa se intample asta cu natia noastră!”
PS. Sarea asta are valabilitate numai doi ani. Aia naturala, milioane de ani.
Alege fiind informat!!!”


Sursa: Gabriel Lupan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...