Important! Nu admiteți stagnarea limfei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Important! Nu admiteți stagnarea limfei

“Glandele salivare fac parte din sistemul limfatic, au ieșire în cavitatea bucală și împreună cu saliva elimină toxinele din sistemul său în sistemul digestiv pentru ulterioara eliminare din organism.


În situați de stres, de obicei, se usucă în gură și nu se produce salivă. Are loc stagnarea salivei și persoanei i se dă apă. Acest lucru, însă nu este binevenit. Cel mai bine este să stimulați eliminarea salivei prin mișcări de sugere a buzelor, pentru a elimina saliva în gură și a o înghiți.

Pentru stimularea eliminării salivei puteți folosi guma de mestecat, iar după mese puteți pune o priză de sare sub limbă.


Evitați să consumare diferite băuturi după mâncare și să mâncați fructe la desert. Nu păstrați în frigider mâncarea de ieri, deoarece dacă este încălzită, devine toxică.

Sistemul limfatic este sistemul care este puțin cunoscut chiar și de medici. El nu a fost studiat până la capăt. Sistemul limfatic funcționează doar într-o direcție, de jos în sus. Picioare, mâini, ochi, coloana verticală, articulații umflate sunt cauzate de limfă.

În organism pătrund bacterii, viruși sau ciuperci. Ce face limfa? În apropiere se află un nod limfatic mare, de exemplu, organele sexuale. Nodulii limfatici blochează pătrunderea infecției mai departe. Dacă în organism ar circula mai departe gonoreea, ar pătrunde în creier și oamenii ar muri imediat.

Din nodulii limfatici iese limfocite și ele patrulează toată uretra și vaginul. Dacă ele găsesc ceva acolo, atunci le mănâncă și le transportă înapoi în nodulii limfatici. Aici totul se prelucrează, se activizează și se aruncă.

Prima cale de aruncare a limfei în organism este vaginul și uretra. Tot ce ține de secrețiile albicioase la femei și bărbați, înseamnă că în organism locuiește cineva, iar limfa îl nimicește pe acel cineva.

A doua cale de evacuare se află în intestin, în care se află zeci de mii de noduli limfatici mici.

Prin transpirație se elimină până la 50% de toxine

Acum oamenii folosesc antiperspirante și nu transpiră 24 de ore. Nu transpiră subrațul, dar în schimb transpiră palmele. De asemenea, se fac intervenții chirurgicale și taie căile limfatice. Fruntea nu trebuie să transpire. Dacă subrațul este acoperit, atunci transpiră întreaga suprafață a corpului. Acest fapt ne vorbește despre gradul doi de infectare a limfei. Fața trebuie să fie relativ uscată, iar din zona subrațului trebuie să curgă, deoarece acolo se află cel mai puternic colector de transpirație. Pe față nu sunt prea multe glande de transpirație.

Adenoizii sunt niște noduli limfatici. Toți care respiră pe gură au adenoizi – mărirea glandelor limfatice ale nasului.

Glandele salivare sunt un organ puternic de detoxifiere. Prin acestea se elimină până la jumătate de litru de toxine. Dacă copilului îi curge salivă pe pernă, aceasta spune despre probleme grave ale sistemului limfatic. Dacă unele persoane sau copii transpiră în timpul somnului transpiră, aceasta înseamnă că ei au paraziți intestinali. Copiii nu trebuie să transpire chiar și la temperatura de 30°. La ei este slab dezvoltat sistemul de transpirație. Dacă copilul mic, noaptea, are capul ud, înseamnă că el este bolnav. Copilul trebuie să se elimine totul prin rinichi și intestine.

Laringe. Laringita sau faringita cronică sunt nodulii limfatici ai faringelui și laringelui. În acest caz persoana suferă de infecție cronică de ciupercă sau streptococ. Ele sunt candide ale leziunilor cronice ale sistemului limfatic.

Amigdale sunt cel mai bun teren pentru diferite bacterii. Streptococul trece mereu prin amigdale. Angina, reumatismul. Stafilococul trece prin nas, nu prin amigdale.

Sinuzita este o afecțiune a glandelor limfatice, nu a căilor respiratorii. În nas nu este nimic decât nările pentru aer și membrane grosimea unui micron. Restul este puroi. De unde apare puroiul? Din burtă, din limfă, din sânge, din spațiul intercelular, iar prin nas iese.

Stafilococul are următorul drum. Ciuperca nu va trece prin nas niciodată. Ciuperca se elimină prin organele alăturate. Dacă este la picior, se va elimina prin piele. Pielea se va fisura.

Inflamarea articulațiilor înseamnă că au fost afectate sistemele limfatice. Toți consideră că umflarea picioarelor este din cauza inimii sau a rinichilor. Inflamațiile pot fi doar limfatice. Inima este epuizată și nu poate pompa sânge. Iar în picioare se reține limfa, nu sângele.

Elefantiazis înseamnă afectarea limfei, atunci când ganglionii limfatici sunt blocați lichidul nu circulă. Inflamarea mâinilor este un blocaj al ganglionilor limfatici axilari. Inflamarea ochilor este un blocaj al ganglionilor limfatici mandibulari și faciali. Aceasta este o dovadă indirectă de blocaj renal. În cazul în care rinichii secretă mai puțin lichid decât este necesar.

Concluzie: Pentru funcționarea sistemului limfatic nu este suficient pentru a „lua o pastilă“ – pentru persoanele care au un stil de viață sedentar, cel puțin, trebuie să facă exerciții de respirație, „să respire cu burta”, să facă niște exerciții de gimnastică simplă, încercați să mergeți mai mult. Acest lucru poate elimina parțial stagnarea limfei. De asemenea, ajută băile cu terebentină sau dușurile de contrast, plus sauna.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Originea mataniilor si a rugaciunilor repetitive

O „felicitare” pentru fostul Rege Mihai din 23 august 1986

Ce se intampla in CORPUL TAU atunci cand tii POST TOTAL? SECRETUL ascuns de SISTEM

Noi suntem romani, nu suntem romani….UE si FMI sunt aici pe veci stapani…. ( Casa Regala, masoneria si illluminati sunt stapani)

99 de parlamentari tradatori au votat pro-vaccinare, unul s-a abtinut, tradatorii au fost votati de poporul roman, depopularea masiva a inceput!

Închide