7 GREȘELI PE CARE LE FACEM PE CALEA SPIRITUALĂ

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Calea spirituală vă poate aduce beneficii inimaginabile în toate domeniile vieții, dacă este urmată cu consecvență și autenticitate. M-am gândit să scriu azi despre câteva greșeli pe care mulți le facem pe acest drum, mare parte dintre ele stând la baza lipsei rezultatelor. Indiferent de metoda aplicată: coaching, Reiki, meditație, yoga, reflexologie, terapie cranio sacrală, access bars, tai chi, toate acestea sunt menite să aibe rezultate concrete și notabile în fiecare aspect al vieții de la cel fizic, emoțional, mintal, până la cel spiritual. Dacă asemenea rezultate nu au apărut încă, mai jos poți citi despre câteva greșeli pe care s-ar putea să le faci.

  1. SPUI ”EU NU CRED AȘA CEVA!”

Atunci când ai parte de o vindecare miraculoasă este foarte ușor să rămâi șocat și să spui că nu crezi că terapia ți-a adus rezultatele. Dar dacă mintea ta creează realitatea, iar energia vindecătoare lucrează pe nivelul sistemului de credințe, atunci schimbarea acesteia, schimbarea procesului de a gândi îți modelează realitatea. Atunci când repeți că nu crezi în producerea vindecării ce tocmai s-a produs, este ca și cum ți-ai sabota întreaga muncă de până acum.


  1. TE GÂNDEȘTI ȘI VORBEȘTI ÎN CONTINUU DESPRE ACEEAȘI PROBLEMĂ

Este foarte ușor să ne plângem și să despicăm firul în patru. După ce ai realizat o terapie energetică, există de obicei o perioadă între 24-72 de ore de integrare, pe parcursul cărora energiile vechi pleacă din corpul tău.

Așa cum atunci când spui ”nu cred” minimizează tot efortul depus, gândirea repetitivă asupra aceleiași probleme după terapie, va repune în funcțiune conexiunile neuronale care vom bloca energia veche în sistem, fără ca aceasta să se mai elibereze.


  1. AȘTEPȚI PÂNĂ TE SIMȚI BINE ȘI A TRECUT TOATĂ NEBUNIA

Se poate întâmpla după prima ședințe sau după a treia sau a patra lună. Fiecare vine cu un alt bagaj de energii peturbatoare și blocate. Dar ia-ți în calcul că la un moment dat te vei trezi înainte de terapie, nu vei avea chef de ea sau te vei simți foarte rău. O să observi că corpul tău știe chiar mai bine decât tine ce are nevoie. Așa că dacă ți se face rău chiar înainte de terapie, înseamnă că corpul începe să-și schimbe vibrația chiar înainte de începerea acesteia. Această schimbare de vibrație se poate manifesta și sub forma unor diferite probleme la nivel social, pentru că energia trebuie eliberată cumva.

Ceea ce nu trebuie să pierzi din vedere este că atunci când te afli în procesul de suferință cel mai mare și energia atinge un vârf este cel mai ușor să evoluezi și să treci pe nivelul următor. Așa că zilele în care te simți cel mai rău și ți se pare că nu ai chef de terapie, exact atunci trebuie să o faci, pentru că se poate să experimentezi schimbări de situație miraculoase.

  1. NU ÎȚI REZERVI SUFICIENT TIMP PENTRU A SE INTEGRA TERAPIA

Dacă mergi de ceva timp la un terapeut, rezultatele vor începe să apară. La început trebuie să ai în vedere măcat 3 săptămâni pentru a vedea o shimbare. Pentru multe persoane, acesta este momentul când schimbările sunt atât de mari încât nici nu-și mai aduc aminte cum era înainte.

Te va ajuta dacă vei ține un jurnal în care să notezi când ai avut ședințele și ce ți s-a petrecut în intervalul dintre două terapii.

  1. APLICI VINDECAREA DOAR LA NIVEL FIZIC

Vindecarea energetică poate fi aplicată la toate aspectele vieții, fizic, mintal, emoțional și spiritual. Majoritatea oamenilor merg însă la astfel de terapii doar pentru rezultatele la nivel fizic. Pe măsură ce devii confortabil cu pomparea de energie pozitivă în structura ta poți să adresezi și acele probleme de la nivel spiritual, mintal sau emoțional, fără să ai vreo afecțiune.

  1. NU REALIZEZI TERAPIILE CONSTANT

Ca orice sistem în corpul tău și cel energetic mai are nevoie de mentenanță. Dacă mergi la ședințele de terapie doar atunci când te afli într-o criză sau te doare ceva foarte tare, corpul tău se va regenera mai întâi la nivelul problemelor pe care el le consideră primordiale. Ședințele regulate îți vor ține chakrele, meridianele și întregul sistem subtil în armonie, astfel încât data viitoare să poți gestiona o astfel de criză mai bine.

  1. NU CONTINUI TERAPIILE ATUNCI CÂND TE SIMȚI BINE

O altă problemă este aceea că terapiile pe care le faci sunt concentrate doar pe o anumită problemă pentru care ai nevoie de o vindecare rapidă. Pentru a pătrunde mai adânc în problemele pe care le ai și pentru a face schimbări eficiente, ai nevoie să te adresezi și acelor problemă care nu se află pe lista de priorități.

Sesiunile constante dacă mergi la cineva la terapie sau chiar dacă practici singur, trebuie realizate chiar și atunci când te simți bine pentru că vor preveni perioadele de cădere energetică și vei începe să vezi rezultate printr-o viață mai lipsită de greutăți și probleme.

7 greșeli pe care le facem pe calea spirituală

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
VIDEO Vacanţă de turist străin la mare, în România lui 1970: „Cea mai frumoasă amintire de familie din viaţa noastră“

Pentru o familie de slavi din estul Europei, vacanţa petrecută pe litoralul românesc în anul 1970 este cea mai frumoasă...

Hristos a avertizat ca intensificarea cutremurelor alaturi de alte mari calamitati vor constitui doar preludiul celei de-a doua veniri a Sa: „Rugaţi-vă ca să nu se întâmple iarna „

Cutremurul de pamant - fenomen natural asociat teofaniei, pedeapsa divina sau avertisment Pentru notiunea de cutremur, greaca Septuagintei are cuvantul...

Au venit și în România: ONG-uri presează Ministerul Educației să introducă educația sexuală încă de la GRĂDINIȚĂ. ONG-iștii sunt nemulțumiți că micuților NU li se arată și nu se discută despre organele sexuale

Mai multe ONG-uri vor să dea Ministerul Educației în judecată, pentru a introduce în școli, ca materie obligatorie, ”educația pentru...

Două românce care locuiesc în Italia au anunţat că se căsătoresc: „Suntem împreună de 15 ani“

Liliana Crăciun şi Ramona Dinescu formează primul cuplu gay de românce care-şi oficializează relaţia în Italia. Se va întâmpla într-o...

Închide