7 motive sa nu mai consumi LAPTE niciodata, nici daca mori de foame

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cercetătorii studiază beneficiile laptelui de zeci de ani, iar dacă la început studiile erau în favoarea acestei băuturi, în ultima perioadă, lucrurile s-au schimbat, potrivit healthyfoodteam.com. Un studiu din Suedia, de exemplu, a demonstrat că femeile care beau zilnic trei pahare de lapte trăiesc mai puțin decât cele care nu au același obicei. În plus, consumul acestui aliment nu ar aduce niciun beneficiu oaselor. Aceste concluzii nu se aplică și în cazul celorlalte produse lactate. Tot cercetătorii au constatat că femeile care consumă iaurt, de exemplu, trăiesc mai mult și au oase mai sănătoase. Nu înseamnă că trebuie să renunți la lapte, ci doar să îl consumi cu moderație, din cauza efectelor pe care le-au putea avea asupra sănătății tale. 1. Crește riscul de cancer Numeroase studii efectuate pe animale au arătat că proteina din lapte crește riscul apariției cancerului. 2. Provoacă alergii Specialiștii susțin că laptele se numără printre cei mai mari alergeni. De multe ori, oamenii nu își dau seama că au această problemă. 3. Te îmbătrânește! Laptele accelerează procesul de îmbătrânire, din cauza galactozei, o substanță care provoacă inflamații. 4. Provoacă acnee! Laptele predispune pielea la apariția coșurilor și a punctelor negre. De altfel, acest aliment se numără printre factorii care duc la apariția acneei. Dacă ai probleme cu pielea, renunță la lapte pentru o perioadă și vezi dacă aspectul tenului tău se schimbă. 
5. Favorizează apariția unor boli grave Multe studii din toată lumea au stabilit o legătură între lapte și probleme grave de sănătate. Cancerul la prostată, cancerul ovarian, infecțiile urechii sau constopația se numără printre afecțiunile favorizate de consumul de lapte. 6. Duce la scleroză multiplă! Tot cercetătorii au constatat că oamenii care consumă regulat lapte au un risc mai mare de a suferi de scleroză multiplă. 7. Crește riscul apariției bolilor cardio-vasculare Unele proteine din lapte cresc colesterolul și duc la blocarea arterelor. Riscul apariției bolilor cardio-vasculare este mai mare în rândul persoanelor care îl consumă. Cu ce poți înlocui laptele? Ține cont că iaurtul și brânza au numeroase beneficii pentru sănătate, așa că nu este cazul să renunți la ele. Laptele poate fi înlocuit cu alternative vegetale, precum laptele din migdale sau din soia. 
Citeşte întreaga ştire: 7 motive să nu mai bei lapte

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cum a procedat un sot cand sotia era foarte nervoasa si tipa la el pe nedrept. Toata lumea ar trebui sa invete acest lucru!!!!

Cum mănânci halvaua ca să aibă efecte-minune pentru organism. Consumată greşit, devine devastatoare pentru corp

Medicii refuză să recunoască. Miracolul vindecării cancerului. Produsul este la îndemâna oricui: OPREȘTE si vindecă boala

Cum au luat bacul cu 10 elevi care traiau in conditii grele

Seismologul Marmureanu, fost director INFP: Urmatorul cutremur care se va produce in Romania va fi mai puternic decat cel din 1977. Va fi ca cel din 1802, deci de 7,9 cu efecte puternice

Închide