9 fraze ale unui medic oncolog de la care ţi se face părul măciucă

Distribuie!


9 fraze ale unui medic oncolog de la care ţi se face părul măciucă

10 lucruri care se schimbă după moartea unui părinte 9 fraze ale unui medic oncolog de la care ţi se face părul măciucă Facebook Dr. Martin A. Makary este un chirurg şi cercetător din cadrul Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. Dumnealui militează pentru transparenţă în domeniul sănătăţii şi a fost un lider al Organizaţiei Naţiunilor Unite. Dr. Makary de asemenea a fost iniţiatorul monitorizării unor indicatori de măsurare a calităţii asistenţei chirurgicale în întreaga lume. Dumnealui este autorul a peste 150 de publicaţii şi a unui manual de vază în domeniul chirurgiei. În calitate de chirurg el a activat în cele mai bune spitale din lume şi poate mărturisi despre rezultatele uimitoare de care este capabilă medicina contemporană. Dar în acelaşi timp el a fost martor al unor evenimente triste, cum ar fi amputarea greşită a membrelor sau dozarea inadecvată a medicamentelor din cauza neglijenţei personalului medical.


Dacă consideraţi că sistemul de sănătate american este printre cele mai bune din lume, probabil vă va fi interesant să citiţi ce spune Dr. Martin Makary. Făcând cunoştinţă cu ideile sale, ar trebui să reţineţi că este vorba de un medic cu o experienţă imensă, care lucrează în acest domeniu şi crede în posibilităţile medicinii.

1. Cercetările au dovedit că 1 din 4 pacienţi a avut de suferit din cauza neglijenţei medicilor.


2. Medicii americani fac operaţii greşite de circa 40 de ori pe săptămână.

3. Un medic cardiolog a fost concediat din cauza că a afirmat că 25% din electro-cardiograme sunt interpretate eronat de către medici.

4. Sistemul de remunerare a medicilor îi încurajează să prescrie tratamente şi preparate care nu sunt necesare, iar venitul unui medic este direct proporţional cu numărul de operaţii pe care le-a făcut.

5. Aproape o jumătate din metodele de tratament nu au nici o bază ştiinţifică.

6. Cunosc situaţii în care, în mod intenţionat, pacienţii nu au fost informaţi că există şi metode mai puţin sângeroase de operare cu scopul ca medicul să facă mai multă practică. Bineînţeles medicul conta pe faptul că pacientul nu va afla nimic.

7. Greşelile medicale sunt pe locul 5-6 în clasamentul cauzelor de deces, cifrele concrete depinzând de modalitatea de calcul.

8. Scopul medicului este să îi ofere pacientul măcar ceva, chiar dacă acesta este în starea în care medicul nu îl mai poate ajuta cu nimic. Acesta este un stimul economic. Medicii trebuie să valorifice utilajele cumpărate în credit. Cu alte cuvinte, pentru a-şi merita investiţia, un utilaj trebuie folosit cât mai mult.

9. Principala recomandare pe care v-o pot da este să evitaţi pe cât posibil spitalele, apelând la ajutorul medical doar în situaţii grave. Şi chiar şi atunci ar fi de dorit să aveţi un jurist bun, care să vă poată asigura că primiţi un ajutor medical adecvat.

Dacă aveţi nevoie de proceduri medicale, reţineţi că aveţi libertatea de decizie – folosiţi-o inteligent! Colega domnului Makary, dr. Barbara Starfield, a făcut publice nişte cifre uimitoare: Anual ca urmare a intervenţiilor medicale mor 225.000 de pacienţi. 106.000 dintre aceştia mor ca urmare a administrării unor preparate recunoscute oficial. Ceilalţi 119.000 încetează din viaţă în urma unei îngrijiri medicale inadecvate. Până când nu s-a inventat un panaceu trebuie să ne mulţumim cu medicamentele existente… Totuşi cumulul factorilor enumeraţi mai sus plasează intervenţiile medicale pe locul 3 în clasamentul cauzelor de deces, fapt ce dă de gândit.

SURSA: perfekt-ask.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ocultista Alice Bailey vorbeşte de mai bine de 70 de ani că Illuminati are un plan de “Externalizare a Ierarhiei” până în în anul 2025. Ce secrete se ascund?

recunoscută de mulţi ca fiind o ocultistă, adeptă o teozofiei, fiind acuzată că ar fi avut legături cu organizaţia satanistă...

Naşul TV: Radu Moraru – Soluţia Iohannis pentru Cazul Bodnariu

Domnule Preşedinte, cred că aveţi un as în mânecă pe care îl puteţi folosi pentru a opri tragedia familiei Bodnariu:...

Frumusețe și ortodoxie în Japonia

Numele meu este Ayako Aoyagi. M-am născut într-o familie budistă din prefectura Fukushima. Atât părinţii cât şi bunicii mei sunt...

Bach: Scopul muzicii nu ar trebui sa fie altul decat glorificarea lui Dumnezeu!!!!

Va intrebati de ce nu se mai nasc genii, de ce copii nu mai vor sa cante la pian, sa...

Închide