9 persoane au murit imediat după ce s-au vaccinat antigripal. Autoritățile nu se gândesc să suspende programul din Coreea de Sud

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aceste morți ridică mari semne de întrebare, în special datorită faptului că în această perioadă se desfășoară o campanie națională de vaccinare cu scopul de a preveni suprapunerea unei epidemii de gripă cu cea de COVID-19, scrie agenția de presă Reuters.

Doar ieri, de exemplu, au fost raportate 5 astfel de cazuri, însă autoritățile spun că nu au găsit o legătură între decese și vaccinul antigripal și că nu se gândesc să suspende programul.


 

Peste 8 milioane de oameni au fost vaccinați în cadrul programului gratuit, iar 430 dintre aceștia au raportat deja reacții adverse.

Rafila: ”Sezonul gripal întârzie, din fericire”

În țara noastră, sezonul gripal va începe în ianuarie și va avea intensificări în februarie – martie. Măsurile individuale de protecție în contextul Covid au determinat întârzierea sezonului gripal.


Alexandru Rafila a explicat astăzi că nici în România, dar nici în Europa nu există cazuri de suprapuneri de cazuri gripă/coronavirus.

„Este o întârziere a sezonului gripal în acest moment, din fericire. Acest lucru se datorează în bună măsură protecției individuale, ceea ce a adus la diminuarea circulației virusului gripal. O circulație mai intensă a virusului gripal probabil că va fi undeva în luna ianuarie, după părerea mea”, a declarat Rafila la Digi24.

https://www.antena3.ro/actualitate/vaccin-antigripal-morti-coreea-de-sud-584667.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...