95% din medicii din Irlanda refuză să facă avorturi

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avorturile au devenit legale în Irlanda începând cu 1 ianuarie, însă doar 5% dintre medici sunt dispuși să facă avorturi, deoarece cred că oprirea vieților copiilor nenăscuți nu face parte din profesia lor.

Departamentul de Sănătate din Irlanda a comunicat că s-au înregistrat 179 de medici pentru a efectua avorturi, din care 30 au cerut ca numele lor să nu apară în lista publicată de guvern.


Grupuri medicale importante, cum ar fi Asociația Națională a Medicilor de Familie, cea mai mare organizație de acest tip din Irlanda, sunt de părere că legea avortului a fost trecută prea repede, fapt ce a creat un mediu „inacceptabil și periculos” pentru femeile din Irlanda, din cauza lipsei echipamentului medical și a procedurilor clinice pentru avorturi.

Medicii consideră că decizia lui Simon Harris, ministrul pro avort al sănătății, de a forța adoptarea legii, este motivată politic, iar „femeile din Irlanda nu vor ierta sistemul medical pentru introducerea unui serviciu periculos, de dragul oportunității politice”. Medicii au criticat și prevederile legii care permit fetelor de 15 ani sau mai mici fără știrea sau consimțământul părințlor.


citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/95-din-medicii-din-irlanda-refuza-sa-faca-avorturi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
S-a confirmat! Românii din străinătate, TAXAŢI ÎN ŢARĂ prin noul Cod Fiscal!

Nu o sa iti vina sa crezi cat primesc partidele din Romania lunar din taxele si din banii platiti de tine. Este vorba de sute de mii de Euro. Iti convine?

Iohannis si Dragnea au dat liber de la 1 iulie: s-au mărit salarii, s-au mărit pensii pentru senatori, s-a scumpit energia electrică

Intr-un final, s-a gasit Leacul impotriva Bolii Parkinson

Un nou posibil tratament pentru COVID-19, testat în UK. “Este ieftin și disponibil la scară largă”

Închide