A fost lansata platforma soroșistă pro-homosexuală „Respect”, 100 de ONG-uri ce doresc interzicerea Refendumului pentru familia tradițională. Rețeaua Soroșistă cere oprirea Rederendumului în cel mai pur stil TOTALITAR. Ce NU RESPECTĂ platforma „Respect”?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A fost lansata o platforma civica pro-homosexuală „Respect” impotriva modificarii Constitutiei privind definirea familiei. Miscarea cere oprirea Rederendumului


A fost lansata platforma civica neguvernamentala „RESPECT. Platforma pentru Drepturi si Libertati”, in care s-au inscris peste 100 de organizatii si cetateni ce sunt impotriva modificarii Constitutiei, si care cer clasei politice din Romania sa opreasca referendumul pentru redefinirea familiei. Totodata, platforma sustine familia si libertatea religioasa, insa miscarea graviteaza in jurul principiului conform caruia „drepturile omului si libertatile fundamentale nu se voteaza”.

Platforma face un apel catre clasa politica, decidentii politici si institutiile responsabile sa opreasca referendumul pentru redefinirea familiei. Mai mult, se incearca o solidarizare civica pentru a sustine valorile democratice, universalitatea drepturilor omului si destinul european al Romaniei in fata atacului urii, al discriminarii si al agresivitatii.


Totodata, cetatenii si organizatiile care reunesc platforma isi exprima sustinerea pentru familie si precizeaza ca „cele mai mari amenintari la adresa acesteia sunt: saracia si coruptia; distrugerea statului de drept; inegalitatile; lipsa de unitate, solidaritate, respect si incredere reciproca; violenta in familie;accesul limitat la locuire si servicii medicale adecvate; mortalitatea materna si infantila ridicata; absenta accesului egal la educatie de calitate, inclusiv insuficienta creselor si a gradinitelor; lipsa locurilor de munca”.

De asemenea, miscarea isi afirma sprijinul pentru libertatea religioasa si de constiinta si isi exprima convingerea ca „acestea se pot manifesta pe deplin doar daca sunt respectate intru totul drepturile omului”.


Platforma este deschisa in continuare pentru a primi sustinatori si membri, pornind de la manifestul in care si-a sintetizat viziunea si care este deschis spre a fi semnat de ONG-uri si cetateni.

Platforma „Respect” solicita clasei politice sa opreasca organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei, pentru „a preveni riscul alunecarii nedemocratice si al divizarii societatii romanesti”. (n.red. TOTALITARISM CURAT PROGRESIST NEOBOLȘEVIC. Referendumul este forma cea mai pură de democrație prin care un popor își manifestă SUVERANITATEA)

Presedintele de onoare al Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu (n.red. un ONG finanțat de SOROS), spune ca pana marti seara in aceasta platforma s-au inscris 100 de organizatii nenguvernamentale, dar si cetateni. Parvulescu a facut referire la contextul international „complicat”, care pune in discutie si „foloseste” religia sau teme legate de traditie pentru a le opune drepturilor omului, scrie ziare.com.

„Drepturile si libertatile omului sunt considerate in momentul actual un lux. Stiti pozitia pe care o exprima Victor Orban sau Vladimir Putin, este o pozitie care este impartasita de foarte multi politicieni, inclusiv in Romania, si de o parte a societatii. In fata unei asemenea situatii, am considerat ca este necesara si o astfel de mobilizare si in Romania”, a explicat initiativa Cristian Parvulescu.

Acesta considera ca referendumul pentru modificarea Constitutiei se inscrie „intr-o strategie care ameninta drepturile si libertatile”.

„Trebuie sa facem tot efortul ca societatea romaneasca sa reactioneze. Noi constatam in momentul de fata o intentie de a folosi religia sau teme legate de traditie pentru a le opune drepturilor omului. Nu e nou. In Romania am mai trait in anii ’90 o astfel de situatie, dar contextul international este mai complicat acum.Rolul societatii civile democratice este de a dovedi care e drumul de urmat”, a afirmat Parvulescu.

Manifestul are la baza principiul potrivit caruia „Toti suntem cetateni egali: Respect pentru toti! Drepturile omului si libertatile fundamentale nu se voteaza”

„Ceea ce se intampla in Romania s-a intamplat si in alte state occidentale in urma cu cativa ani. Cel mai bun exemplu sunt manifestatiile din Franta din 2013-2014. Este vorba despre o strategie care vrea sa puna drepturile omului in defensiva. Pentru noi, scandalul Bodnariu si campania Coalitiei pentru Familie sunt exemplare din acest punct de vedere, este vorba despre intentie organizata care urmareste sa puna clasa politica in defensiva in raport cu apararea drepturilor omului.

(…) De ce atat de tarziu ne-am organizat? Pentru ca am vrut sa invatam de la ceilalti, de la polonezi, de la croati. In Romania, interzicerea avortului intr-o tara in care Ceausescu a omorat zeci de mii de femei, din cauza politicii nataliste?

Nu suntem Polonia, n-am avut libertatea avortului in perioada comunista, am avut interzis avortul si constatam acum ca politicile ceausiste sunt aduse in actualitate de o coalitie care urmareste traditia. Sa fie oare asta traditia pe care o vor?”, a mai spus Parvulescu, aratand ca in Romania exista 800.000 de oameni care traiesc in familii care nu au un statut oficial.

Oana Marinescu, consultant in comunicare, care s-a aflat in grupul de initiativa a acestei platforme, in calitate de cetatean, este de parere ca la nivelul clasei politice „nu exista niciun partid care sa asume apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti”, situatia fiind una de risc pentru fiecare cetatean, care va avea de suferit, „de la libertatea femeii de a-si construi viata asa cum vrea ea, pana la libertatea oamenilor de a-si alege viata asa cum vor”.

„In ceea ce priveste definitia familiei, eu personal ma simt vizata de ceea ce se intampla acum in societate, am o familie monoparentala, si i-am explicat copilului meu ca familia lui este perfecta asa cum este, iar in acest moment sunt in situatia de a-i explica de ce unii oameni cred ca familia lui nu este perfecta. Sunt multi altii ca mine, si apelul meu este catre toate mamele si toti tatii care-si cresc singuri copiii este sa se gandeasca ca, pentru acei copii, este mult mai bine sa nu fie o presiune, sa nu fie o stigmatizare a societatii doar pentru ca ei nu fac parte din ceea ce defineste un grup ca fiind familia perfecta”, a mai spus Oana Marinescu.

La randul sau, Mircea Toma a cercetat discursul Coalitiei pentru Familie si il considera „ipocrit”.

Mircea Toma – Active Watch (n.red. un ONG finanțat de SOROS încă din anii ’90): „Argumentele pe care le folosesc pentru modificarea Constitutiei vorbesc despre degringolada familiei in Romania si in Europa si cele pe care le listeaza sunt in principiu rezonabile: din Romania emigreaza multi parinti, sunt multe familii singure, varsta celor care se casatoresc e importanta, tineri sunt in Italia si Spania, deci in Romania raman batranii. Ce faci atunci cand lumea nu alege sa se casatoreasca ca sa-si consolideze o familie? Iei o initiativa importanta ca lumea sa se casatoreasca, nu sa nu se casatoreasca. Demersul lor logic porneste de la niste argumente care se termina intr-o interdictie adresata unei minoritati care n-a avut un rol pe functionarea familiei in societate. Aceasta modificare legislativa promoveaza o reducere a drepturilor unor cetateni, nu o reparare a unei institutii, care este foarte importanta”, a spus Toma.

Platforma „Respect” solicita clasei politice sa opreasca organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei, pentru „a preveni riscul alunecarii nedemocratice si al divizarii societatii romanesti”.

Platforma „Respect” exprima sustinerea pentru familie si precizeaza ca cele mai mari amenintari la adresa acesteia sunt saracia si coruptia, distrugerea statului de drept, inegalitatile, lipsa de unitate, solidaritate, respect si incredere reciproca, violenta in familie, accesul limitat la locuire si servicii medicale adecvate, mortalitatea materna si infantila ridicata, absenta accesului egal la educatie de calitate, inclusiv insuficienta creselor si a gradinitelor, lipsa locurilor de munca.

La baza Platformei se afla un Grup de Initiativa format din ONG-urile : Asociatia Pro Democratia,
APADOR-CH,
Asociatia ActiveWatch,
Asociatia ACCEPT,
Centrul de Resurse pentru Participare Publica,
Centrul Euroregional pentru Initiative Publice,
Centrul FILIA, Centrul pentru Inovare Publica,
Centrul pentru Jurnalism Independent,
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC),
Initiativa Romania,
Platforma Demos.

Nota Redacției; Toate ONG-urile de mai sus, sunt finanțate de GEORGE SOROS fie direct, fie indirect prin diverse ONG-uri pușculiță de tip suveică cum e FDSC.ro (unul dintre semnatari).

Sursa REVISTA 22 – O revistă ONG-istă a ONG-ului „Grupul pentru Dialog Social” un ONG finanțat de GEORGE SOROS încă din anii 1990

Diagramă Evenimentul Zilei care prezintă o foarte mică parte a REȚELEI SOROS din România


Nota Redacției – Opinia Fluierul.ro : Ce NU Respectă Platforma Soroșistă Pro-Homosexuală „Respect”

1. Platforma „Respect” NU RESPECTĂ dreptul inalienabil al oricărui copil dea avea O MAMĂ Și un TATĂ. Nimeni nu poate obține un drept care să încalce drepturile altora și cu atât mai mult care să încalce drepturile copiilor. a nega dreptul oricărui copil dea avea O MAMĂ și un TATĂ cum fac grupările Soroșiste e O CRIMĂ.

2. Platforma „Respect” NU RESPECTĂ Democrația și Constituția României care dă dreptul oricăror 500.000 sau mai mulți români DE A INIȚIA UN REFERENDUM, prin care să cheme întreaga Țară să se pronunțe pe problemele fundamentale ale acestei țări. Cererea platformei soroșiste pro-homosexuale de a se interzice referendumul și inișiativa cetățenească de a organiza referendumuri nu este altceva decât un TOTALITARISM PROGRESIST NEOBOLȘEVIC.

Constituția României – Iniţiativa revizuirii – ARTICOLUL 150
(1) Revizuirea Constituţiei poate fi iniţiată de Preşedintele României la propunerea Guvernului, de cel puţin o pătrime din numărul deputaţilor sau al senatorilor, precum şi de cel puţin 500.000 de cetăţeni cu drept de vot.
(2) Cetăţenii care iniţiază revizuirea Constituţiei trebuie să provină din cel puţin jumătate din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe sau în municipiul Bucureşti trebuie să fie înregistrate cel puţin 20.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

3. Platforma „Respect” NU RESPECTĂ Democrația și Constituția României dorind INTERZICEREA unui Referendum prin care întreaga țara și toți cetățenii ei să se pronunțe pe o problemă FUNDAMENTALĂ a oricărei societăți – problema Familiei. Platforma soroșistă nu dorește ca poporul român să-și exercite suveranitatea prin REFERENDUM. Referendumul este forma cea mai pură de democrație prin care un popor își manifestă SUVERANITATEA

Constituția României – Suveranitatea – ARTICOLUL 2
(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Așa cum vedeți, din declarațiile lor, grupările Soroșiste care au cerut INTERZICEREA Referendumului doresc să exercite Suveranitatea în nume propriu. Lucru care ar trebui să intre rapid ÎN ATENȚIA autorităților române. De asemenea legislația trebuie îmbunătățită pentru a-i pedepsi aspru pe cei care încearcă să împiedice exprimarea suveranitățiui poporului român prin Referendum sau prin organele reprezentative ale sale, cum e Parlamentul.

Practic REȚEAUA SOROS din România are tupeul să militeze pentru încalcarea Constituției și pentru Interzicerii exercității Suveranității Poporului Romîn, ceea ce este o altă CRIMĂ

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1057728&title=a-fost-lansata-platforma-sorosista-pro-homosexuala-respect-100-de-ong-uri-ce-doresc-interzicerea-refendumului-pentru-familia-traditionala-reteaua-sorosista-cere-oprirea-rederendumului-in-cel-mai-pur-stil-totalitar-ce-nu-respecta-platforma-respect-

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...