A început epidemia mediatică MINCINOASA de propagandă vaccinalistă cu fotografii de copii din strainatate si dovezi ZERO

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A început epidemia mediatică de propagandă vaccinalistă

Mai întâi au încercat tehnica de marketing „nu sunt vaccinuri, sunt rare, nu se găsesc”, care făcută pentru că vaccinurile să fie dorite, căutate, preţioase. Urmează faza a doua:
Acum se scriu articole, se fac fac emisiuni, se ţine un recensământ al numărului de cazuri, cu morţi şi răniţi, recensământ care reprezintă doar cifre pe un ecran. Se vorbeşte de 675 de cazuri de rujeola, împărţite în 23 de judeţe, cifra pe judeţ fiind foarte variată, între 1 şi maxim 145 de cazuri pe judeţ. Ministerul declara epidemie deşi cazurile raportate sunt 675 , în condiţiile în care în România copiii sub 14 ani sunt în nr aproximativ de 3,4 milioane.?
Un fapt hilar remarcat de cineva: fotografiile de copii cu rujeolă, care însoţesc aceste articolele de propagandă, prezintă copii din alte țări şi sunt din surse externe precum Shutterstock, vezi foto.
Articolele de propagandă vorbesc de 3 cazuri de decese presupuse a fi datorate rujeolei, toate la copii sub un an, copii care oricum ar fi fost nevaccinaţi, pentru că vaccinul ROR este recomandat de schema ministerului a se face la 12-15 luni. Vehicolul de transmitere sunt copii de vârsta şcolară şi cauza presupusei epidemii ar fi începerea şcolii, dar marea majoritate a copiilor sunt vaccinaţi înainte de a merge la şcoala de două ori: cel amintit de la un an şi rapelul (repetarea) vaccinului ROR care se face la 5-6 ani.
Concluzia evidentă a unei astfel de situaţii este una singură: ineficienta vaccinului ROR, care nu asigura protecţia promisă, nici atunci când el e făcut din 4 în 4 ani.
„Specialiştii” ? au găsit explicaţia „epidemiei”(rata mică a vaccinării) şi vinovaţii (campaniile antivaccinaliste). Au omis să ne explice cum au ajuns la aşa concluzie şi cum explică ei faptul că, deşi rata vaccinării a scăzut cel mai mult în judeţele Neamț, Bucureşti, Suceava, Constanța totuşi marea majoritate a cazurilor din numită epidemie s-au înghesuit în judeţele Bistrița, Mureş, Arad şi Timiş.
Dar toată tevatura cu epidemia, morţii şi răniţii, apelează la partea irational-emotionala a publicului, se induce publicului (prin fraudă mediatică premeditată şi sponsorizata) o falsă problema, generatoare de panică şi de disponibilitate de a accepta soluţiile „specialiştilor”, autorităţilor, oricât de iraţionale ar fi ele. Soluţia iraţională, dar acceptată în condiţii de panică, soluţie scontată din start este creşterea compliantei populaţiei la vaccinare, creşterea vaccinurilor efectuate, vândute, contractate şi creşterea încasărilor companiilor farmaceutice. O altă cauză pentru care se vor flutura epidemii la tv şi vor inventa şi morţi ca la aviară, este pentru a pregăti psihologic poporul pentru legea vaccinării, care o au demult pe țeavă.


Atenţie, această epidemie se transmite pe cale mediatică!

UP DATE:
Adaug aici şi un comentariu foarte bun cu multe date concrete primit la articolul intial, autoare fiind doamna Cristina Covali:


„Referitor la decesele din pricina pojarului – asta este ceea ce se ştie până acum, mâine mai vedem:
– un caz din Arad este cel al unui copil de 9 luni, nevaccinabil provenit dintr-o familie de rromi; părinții sunt plecaţi în străinătate, copii stau cu bunica. Până ieri nu știa nimeni dacă este confirmat diagnosticul de rujeolă ( era doar caz suspect de rujeolă); nu se știe cauza de deces ( nu s-a afacut autopsia încă ) însă ministerul l-a dat ca fiind din pricina rujeolei .. că aşa-i științific?!

Am văzut în comunicat că toţi 3 sunt sub 1 an, deci nevaccinabili.

Cazurile de rujeolă ața cum sunt ele prin rapoarte – cu tot cu creșterea acoperirii vaccinale:

2008 – 12 cazuri confirmate ( din375 cazuri raportate de 69% din ASJP-uri) + 2 cazuri induse de vaccinare . Zero decese. Acoperire vaccinală … în teorie 96,5%. Conform cifrelor lunare din acelaşi raport (pe 10 luni) media este de 74.63.

2009 – 8 cazuri confirmate ( din 253 raportate) + 1 caz de rujeola provocată de vaccin; zero decese, acoperirea vaccinală (AV la 12 de luni ) este 77.067% media pe 12 luni a datelor din tabel

Faza amuzantă 🙂 – în raport este trecut așa:
„6 au constituit un focar de rujeolă cu sursa de import (Irlanda) [..] Cazul – sursa a fost o fetiţă în vârstă de 7 luni născută în Irlanda [..] 3 copii (în vârstă de 4, 5 şi 8 ani, vaccinaţi conform calendarului) au fost confirmați cu laboratorul şi au constituit cazuri secundare [..] Ca urmare a spitalizării unuia dintre cazurile secundare (copilul de 8 ani) într-o secție de pediatrie, 2 din cei 18 contacti de spital au fost confirmați ulterior cu laboratorul și constituie cazuri terțiare [..]
2 cazuri din judeţul Dâmboviţa au fost sporadice. ”

Rezumat: 1 caz nevaccinabil, 3 cazuri la vaccinați conform calendarului, 2 cazuri + 2 cazuri despre care nu se spune nimic.
Şi urmează concluzia:
„Toate cele 8 cazuri confirmate s-au înregistrat la copii nevaccinați.”

2010 – 193 cazuri confirmate (din 382 posibile) şi unul dintre ele a fost pojar provocat de vaccin raportat RAPI, 1 deces,; AV(acoperirea vaccinală) la 18 luni 93,2 %

2011 – 4784 cazuri confirmate ; 1 deces, AV la 24 de luni 94,7% – – cele mai multe cazuri la copii nevaccinabili ( sub 1 an )

2012 – 7450 cazuri confirmate, 1 deces, AV la 24 de luni 95,1% – cele mai multe cazuri la copii nevaccinabili ( sub 1 an )

2013 – 1159 cazuri confirmate, 1 deces, AV la 24 de luni 93,8 %, – cele mai multe cazuri la copii nevaccinabili ( sub 1 an )

2014 – 59 cazuri confirmate, 0 decese, AV 89.4% (fără precizări, cifra este din tabelul prezentat în raport)

2015 – 7 cazuri confirmate din care:
– 2 au avut câte 1 doză de vaccin în antecedente (copii cu vârste cuprinse între 1-4 ani);
– din cele 5 cazuri rămase, 3 nu erau eligibile la vaccinarea cu RRO (copii cu vârsta sub 1 an).
– despre restul de 2 cazuri – raportul nu spune nimic (!)
– AV aşa cum este în tabel pentru 2015: undeva un pic peste 85% ”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...