Academia Cațavencu: ”Je suis Pakistan”, careva, băi, occidentalilor?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În timp ce catolicii de pretutindeni sărbătoreau Paștele, iar ortodocșii noștri băgau și ei, preventiv, la ghiozdan, un mic și-o fleică, să nu-i găsească Paștele lor nepregătiți fizic, în Pakistan un musulman spălat pe creier tocmai pleca la ceruri, să-și primească cele 72 de fecioare, luând cu el și vreo 70 de copii și femei. Toți creștini, toți sărbătorind și ei Paștele catolic, ca și confrații lor din Occident. M-am uitat foarte atent la știri, m-am zgâit și pe Facebook, dar n-am văzut, printre bancuri cu blonde și poze cu pisici, nici măcar un ”Je suis Pakistan”.

Ca și cum Pakistanul ăsta nici n-ar exista pentru ”lumea civilizată” sau ca și cum s-ar afla într-o altă lume, la milioane de ani-lumină distanță. N-am văzut un singur lider european ieșind să-și exprime compasiunea și stupoarea pentru uciderea pruncilor de către irozii cu turban pe creștet, n-am văzut o singură ministresă bruxelleză pufnind în plâns în fața microfoanelor de mila victimelor. Evident, toți bruxellezii și toți politicienii erau prea ocupați cu băgatul mielului la maț ca să mai aibă timp, între două îmbucături, și de compasiune.

Ăst timp, peste Ocean, cea mai mare catastrofă din istoria Statelor Unite, Hussein Obama, și-a amintit că poartă un nume mândru, musulman, și a declarat că lumea occidentală face o imensă greșeală stigmatizându-i pe toți musulmanii. Pentru că, a zis el, pe lângă demenții care decapitează ostatici civili, veniți în misiuni umanitare, sau se aruncă în aer cu copilași nevinovați, există și musulmani cumsecade. Dar unde-i țineți ascunși pe ăștia, domnu’ Hussein, că până acum nu prea i-am văzut la culoare? Ceea ce blegomanul ăsta, care, în alte vremuri, n-ar fi ajuns mai sus de lacheu în livrea, servind curcanul la masă lui ”Massa” , nu și-a mai amintit a fost că balamucul cu ”primăvara arabă” el l-a declanșat.

Dornic să exporte democrație și să importe cât mai mult petrol (gratis, dacă se poate), nenea Obama a făcut din Orient un haos și mai mare decât era. A debarcat niște dictatori care țineau situația sub control și cu care Occidentul putea negocia și a pus în locul lor guverne de paie, care au scăpat complet lucrurile de sub control. Mai mult, a sprijinit cât a putut ISIS, pentru ca acum să plângă, ipocrit, de mila celor asasinați de imbecilii ăia. Numai pentru atâta lucru și Obama ar trebui aruncat la coșul de gunoi al istoriei. Dar care istorie, că omul ăsta și confrații lui din Europa habar nu au de istorie. Nici măcar de evoluție n-au auzit și se miră acum de ce jihadiștii aruncă-n aer tot ce prind, când ei, politicienii milostivi, le-au vrut doar binele, au vrut să-i civilizeze. Au crezut, prostește, că un neam îndoctrinat religios și aflat pe la nivelul Evului Mediu poate fi adus în prezent fluturându-i prin față un iPhone și un Facebook, cum fluturau conchistatorii amerindienilor oglinjoara și mărgelele de sticlă.

Și acum, în al doisprezecelea ceas, în loc să ia taurul de coarne și să plece ei după ISIS, continuă să aștepte să vină ISIS la ei, sub forma unor dezaxați. În loc să atace ISIS în fieful său, continuă să plângă la televizor cu lacrimi de crocodil și să ne vorbească despre valorile islamice, religia păcii și datoria noastră creștinească de a uita și a ierta. Păi, în ritmul în care merg lucrurile, nu știu dacă vom reuși să mai iertăm, dar de uitat vom uita sigur, căci atunci când ești aruncat în aer bănuiesc că nu mai poți ține minte prea multe lucruri.

Ca să nu ne lase impresia că ar fi făcut din același aluat de mămăligă ca și omologii săi europeni, domnul Cioloș ar trebui să declare și pentru copiii pakistanezi uciși o zi de doliu național, cum a declarat și pentru Paris și Bruxelles. Că ăsta e spiritul Evangheliei. Și ar mai trebui, cum au făcut și polonezii, să nu primească populații strămutate pe teritoriul României. Că ăsta e spiritul Constituției. Altfel, ne vom trezi într-o zi cu un mare crater de obuz în locul Bucureștiului și cu milioane de ipocriți din Vest, din ăia care confundă mereu România cu Ungaria, Bulgaria sau Burkina Faso, scriindu-și pe Facebook, la poza de profil: ”Je suis Budapest”.

Update: În numele Academia Cațavencu și a libertății de exprimare vă anunțăm că această opinie este doar a unora dintre redactorii A.C., nu a întregii redacții. Suntem deschiși la dezbateri pro/contra-islam/religie/refugiați și vă mulțumim pentru deschidere.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...