Aceasta otrava ne distruge oasele, insa noi o consumam zilnic!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
V-ati intrebat vreodata ce se intampla cu organismul dumneavoastra dupa ce beti o doza de Cola?
Multi oameni nu se gandesc la asta si nici nu considera ca este important. Insa, aceasta bautura populara, de culoare inchisa, are un impact substantial asupra organismului. Dr West Conner, un “Farmacist renegat” a scos in evidenta, pe pagina lui de internet, aceste impacte:

Primele 10 minute
Dupa ce ati consumat o doza de Cola, organismul dumneavoastra este bombardat cu zahar. Mai concret, doar ce ati consumat 10 lingurite de zahar, adica doza zilnica recomandata. Organismul dumneavoastra nu poate dizolva acest aport si asta din cauza fosfatilor pe care ii contine si care sunt responsabili cu gustul.
Dupa 20 de minute
Aportul de glucoza este imens iar organismul elimina insulina doar o singura data. Ficatul incepe sa lucreze imediat si transforma zaharul in grasimi.
Dupa 40 de minute
Acum, cafeina prezenta in Cola a fost absorbita total de organism. Ficatul elimina si mai mult zahar in sange. Nu va mai simtiti extenuati si asta datorita blocajului receptorilor adenozinei.
Dupa 45 de minute
Organismul elibereaza si mai multa dopamina, care stimuleaza placerea din cerebel. Exact efectul heroinei.
Dupa 60 de minute
Fosfatul duce zincul, magneziul si calciul spre sistemul digestiv, ingreunand digestia. Acesta este efectul dozei crescute de zahar, blocand eliminarea calciului prin urina, acesta din urma depunandu-se in zone nedorite.
Putin dupa 60 de minute
Acum isi fac simtita prezenta proprietatile diuretice ale cafeinei. Veti simti nevoia imediata sa mergeti la toaleta, cand veti elimina zincul, calciul si magneziul, care trebuiau sa va alimenteze oasele, dar si apa, sodiul si electrolitii.
Putin dupa 60 de minute
Acum veti simti efectul zaharului. Incepeti sa deveniti agitat si fara putere. Pana acum, ati eliminat deja apa din Cola dar si alte suplimente necesare organismului. Aceste suplimente erau necesare pentru intarirea dintilor, oaselor sau pentru functionarea optima a sistemului digestiv. In cele din urma, odata cu aceste schimbari, a crescut si riscul dezvoltarii diabetului.
Multi oameni nu sunt constienti de efectele acestei bauturi carbogazoase asupra organismului. Din aceasta cauza, aceasta informatie trebuie citita de cat mai multi oameni, pentru a afla adevarul nespus.
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com – „Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.”. Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

– See more at: http://www.pentrusuflet.com/2015/12/aceasta-otrava-ne-distruge-oasele-insa.html#sthash.vEJ3FHna.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Legile relațiilor fericite

1. Legea solidarității Atragem în viața noastră oamenii care ne seamănă. Dacă nu te aranjează anturajul – uită-te în sufletul tău....

Taiwanezii au votat, în mod categoric, împotriva legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex

Taiwanezii  au votat sâmbătă împotriva căsătoriilor gay, în urma organizării unui referendum care viza exprimarea votului pro sau contra legalizării...

Teorie șocantă a unui fizician din Iași. ”Cutremurele din România sunt INDUSE artificial”

Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus...

Ceausescu a fost responsabil de acordul de pace dintre Ariel Sharon si Arafat | Carter a subliniat in cuvantare publica ca Ceausescu a facut mai multe decat oricare alt lider in acest sens

În 1977, a venit la noi şi Arafat, iar Ceauşescu l-a asigurat că Begin doreşte o discuţie, relatează el. Ariel...

Închide