Acest profesor nu mai suportă comportamentul copiilor contemporani. Mesajul lui a fost susținut de mii de oameni!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iată ce a scris el:

„Lucrez cu copiii de 16 ani și am observat că le este foarte greu să facă aceste 3 lucruri.


Nr. 1 Copiilor nu le este ușor în momentele când se plictisesc… Ei au nevoie ca în jurul lor mereu să se întâmple ceva. Vă rog frumos, încetați să vă răsfățați copiii. Nu va exista niciun pericol, dacă ei se vor plictisi din când în când.

Nr. 2 Am cunoscut mulți părinți, care se mândresc cu faptul că copiii lor au învățat să numere și să citească înainte de a merge la școală. Nu vreau să vă dezamăgesc, dar ei oricum vor învăța rapid aceste lucruri în timpul lecțiilor. Mai bine, în schimbul unor astfel de ocupații, învățați-i din copilărie cum trebuie să se joace, cum să fie buni prieteni și cum să împartă lucrurile cu alții”.


Jonas a obosit îngrozitor pentru că mereu este nevoit să-i despartă pe copiii, care se ceartă fiindcă nu vor să împartă jucăriile și materialele didactice. De asemenea, lui îi este foarte greu să-i convingă să facă ceva fără ajutorul tehnologiei sau să încerce lucruri noi.

De dragul copiilor și al viitorului lor

Ultima rugăminte (și cea mai importantă) a lui Jonas este ca părinții să-i învețe pe copii să prețuiască toate lucrurile bune din viața lor!

Nr. 3 Al treilea punct constă în faptul că copiilor le este greu să-și exprime recunoștința, atât față de alți copii, cât și față de adulți. Din păcate, în loc de mulțumiri, de la copiii contemporani vei auzi mai frecvent frazele: „Pot să mai iau?” sau „De ce numai unul?”. Ce s-a întâmplat cu „Mulțumesc”? Unde a dispărut acest cuvânt?

Eu încă nu am copii. Dar când îi voi avea, neapărat o să-i învăț să se joace cu alții, să fie buni prieteni, să-și exprime recunoștința și să nu le fie frică de momentele plictisitoare. Când vor cunoaște aceste lucruri, îi voi învăța să numere și să citească…”

Jonas a hotărât să le reamintească părinților despre blândețe, recunoștință, respect și alte calități importante, pe care trebuie să le formăm încă din mica copilărie, când micuții însușesc cel mai bine cunoștințele.

http://perfectmedia.tv/acest-profesor-nu-mai-suporta-comportamentul-copiilor-contemporani-mesajul-lui-fost-sustinut-de-mii-de-oameni/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...