Acum am înțeles că m-am îmbolnăvit singură

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cred cu tărie că dezvoltarea celulei canceroase e generată de depresie. Mama mea a murit de cancer la doar trei ani după decesul tatălui meu cu care fusese căsătorită peste 50 de ani. Umblând prin secția de oncologie, începând cu anul 2000, am auzit multe, tare multe povești triste și am ajuns la concluzia că aproape fără excepție, adulții care dezvoltă celula canceroasă, în urmă cu 2, 3 – 4 ani, au avut în viața lor evenimente devastatoare. Decese, divorțuri, au fost părăsiți, au copii dispăruți sau fugiți de acasă, traume sufletești grele, pe care ei nu le-au putut depăși și s-au lăsat pradă depresiei. Dacă veți face acest experiment și veți întreba un bolnav de cancer dacă înainte de apariția bolii a fost profund trist și depresiv, fără excepție vă va răspunde că da.

Lacrimi

Acum am înțeles că m-am îmbolnăvit singură. Că nu am putut accepta că bărbatul iubit a plecat din viața mea, fără vreun motiv clar, palpabil sau de înțeles și că e atât de laș încât, după plecarea neanunțată, nu a mai vorbit niciodată cu mine. Am jelit trei ani pe un mormânt străin. Mi-am dorit să mor, considerând că viața mea nu mai are sens și rost. Câtă prostie?! Doamnelor, domnilor, nu vă mai întrebați „de ce”. Oamenii care ne părăsesc prin moarte nu au avut de ales și la despărțirea de ei trebuie să ne luăm „la revedere” și să ne continuăm drumul cu zâmbetul pe buze. Viața ne e dată în leasing. Nu e a noastră, nu noi stabilim condițiile. Oamenii care ne părăsesc pentru că așa vor ei, nu ne iubesc și nu ne-au iubit niciodată, așa că, mergeți mai departe, oamenii ăștia nu doar că nu merită lacrimile sau depresia voatră, nu merită nimic, cu atât mai puțin cancerul pe care îl veți dezvolta. Iubiți-vă mai mult pe voi înșivă decât pe orice străin poleit care intră în viață voastră, pentru că viață e unică sau cel puțin memoria noastră așa ne spune.


http://www.catchy.ro/acum-am-inteles-ca-m-am-imbolnavit-singura/80288

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Declaratia de Independenta a SUA o mare minciuna – SUA a ramas o proprietate Britanica controlata de Monarhia Britanica! Si uite asa este controlata intreaga Planeta!

Încălzire cu costuri zero: Cum se construiește un panou solar din cutii de bere

Cele mai PUTERNICE MEDICAMENTE SFINTE: Aghiasma, Anafura și Uleiul Sfințit! Vezi cum te ajută

Rugaciunea – un miracol care iti poate schimba viata in bine oricand

Un celebru profet în viață prezice că al Treilea Război Mondial va începe in curand

Închide