ADEVĂRUL pe care televiziunile nu-l spun: Refugiații sirieni NU sunt sirieni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Psihoza refugiaților sirieni care invadează Europa a cuprins toate statele Uniunii Europene! România nu fac excepție, iar televiziunile accentuează toată această dramă. Numai că în căutarea lor de senzațional și de rating, televiziunile nu spun deloc adevărul despre ”refugiații sirieni”.

Doar unul din cinci imigranți care solicită azil în Europa este din Siria, arată Oficiul European pentru Statistică! Eurostat a procesat datele celor 213.000 sosiți începând cu luna aprilie. În total este vorba de 44.000 care vin Siria, deci nici măcar 20% din total.


27.000 vin din Afganistan, 17.700 sunt albanezi, 13.900 provin din Irak, iar restul din Eritreea și din alte țări.

Informațiile oficiale complică și mai mult situația, în contextul în care multe voci care susțineau primirea imigranților foloseau ca argument faptul că majoritatea sunt sirieni care fug de conflictul din țara lor.


Primele imagini cu corturile pentru refugiați / VIDEO

Primele corturi pentru refugiaţi din România au fost amplasate în judeţul Timiş, în localitatea Lunga, aproape de graniţa cu Serbia.

În localitatea Lunga, aflată la 60 de kilometri distanţă de Timişoara, se află aproximativ 50 de corturi de armată, care sunt păzite de jandarmi.

Poliţiştii de frontieră şi jandarmii fac exerciţii la graniţa cu Serbia, în judeţul Timiş. Mobilizarea are ca scop testarea capacităţii de intervenţie a forţelor Ministerului de Interne în cazul în care refugiaţii blocaţi în Serbia, la graniţa cu Ungaria, şi-ar schimba ruta şi ar încerca să treacă prin România.

Amplasarea corturilor arată faptul că autorităţile din România se pregătesc pentru refugiaţi pe teritoriul ţării. Autorităţile nu vor să spună câţi imigranţi se aşteaptă să ajungă în România şi când au putea ajunge aceştia.

Şi la Beba Veche, localitate aflată la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, sunt pregătiri intense. Aici nu s-a ridicat încă o tabără, dar au fost aduse forţe suplimentare de poliţie de frontieră.

Potrivit locuitorilor din zonă, în ultima perioadă, poliţiştii de frontieră ar fi prins mai multe persoane care ar fi intrat ilegal în România. Printre aceste persoane s-ar afla şi refugiaţi.„Din punctul meu de vedere, imaginile arată faptul că România a înţeles ceva în această lună în care Europa s-a bâlbâit – mă refer în special la flancul sudic – şi poate vom vedea o gestionare a crizei refugiaţilor şi a migranţilor ceva mai bine pregătiţi”, a spus la Digi24 Miroslav Taşcu Stavre, expert în relaţii internaţionale.

sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...