Afacerist din Brasov: Joshua Castellano patronul Bamboo viola femei, de aceea ar fi plecat si Antonia din familia lor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noi informatii ies la iveala despre modul cum mafia italieneasca opereaza in Romania prin diverse filiere.

Patronul fostului club Bamboo din Brasov dezvaluie cum Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Bucuresti si fostul „unchi” al cantaretei Antonia abuza femei, angajate sau nu, la clubul sau si a dezvoltat o adevarata retea de prostitutie cu ajutorul lui Catalin Botezatu, in legatura cu serviciile secrete, care santajau apoi oameni influenti, politicieni, carora li se furnizau femei.  Conform lui Dan Camarzan Joshua Castellano, face pe langa traficul de femei si evaziune fiscala, trafic de droguri, avand chiar si interdictie de a mai intra in SUA.


Informatia bomba pe care omul de afaceri brasovean o divulga prin live-urile sale pe Facebook,( https://www.facebook.com/dancristian.camarzan) este ca Antonia ar fi parasit casa Catsellano in urma nenorocirilor pe care le-a vazut si trait alaturi de aceasta teribila familie, fiind martora la abuzuri si la toate ilegalitatile clanului. De asemenea partenera lui Stan Tudor, P.R. Bamboo Miami, ar fi fost abuzata si ea de Joshua Castellano.

Numele lui Joshua Castellano (51 de ani) este sinonim pentru multi cu „regele nightlife-ului” Romaniei. Este italian, originar din Napoli, a venit in Romania in anii ’90, iar de numele sau se leaga restaurante, cluburi si cafenele ca: „Zerillos”, „Divino”, „Bonsai”, „Morgano”, „Le Gaga” sau „Bamboo”, clubul care l-a facut celebru si l-a adus in atentia presei.


Face parte din familia Castellano sau „clanul Castellano” cum le place sa fie alintati, o familie inca invaluita in mister in Romania. Nepotul sau, Vincenzo Castellano, este fostul sot al Antoniei, fiul fratelui sau, Ciro, si el partener in afaceri cu fratele sau. Despre Joshua si Ciro s-a spus ca ar fi nepotii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat fraiele temutei organizatii mafiote Camorra, potrivit Cancan. Presa italiana a speculat chiar ca mama celor doi Castellano ar fi ruda apropiata (unii au sustinut ca ar fi chiar surori) cu Pupetta. Nu a fost insa demonstrat acest lucru.

Joshua Castellano, pe numele lui adevarat Giosue, nu are un trecut fara pata. Acesta a fost „retinut in Italia, la data de 12 mai 1992, intr-un dosar care viza traficul de stupefiante”, dar a fost eliberat fara a se retine acuzatii in sarcina sa.

SURSE:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21547129-cine-este-joshua-castellano-patronul-bamboo-imaginea-playboy-simafiot-napoletan-cea-rege-regele-nightlife-ului-din-romania.htm

https://www.facebook.com/dancristian.camarzan

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...