AFP: Romania a promis sa accepte cel putin de 10 ori mai multi refugiati decat au promis in 2015| Ce teapa ne-au tras Iohannis si Ciolos

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania si alte sase tari europene au promis sa accepte cel putin de zece ori mai multi refugiati decat in anul 2015, au declarat oficiali americani citati de AFP.

Anuntul vine in conditiile in care presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat marti ca 50 de state ale lumii si-au luat angajamentul sa dubleze, pana la sfarsitul anului, numarul de refugiati primiti, ajungand in total la 360.000.

Presedintele SUA a spus in fata lideriilor lumii de la Adunarea Generala a Natiunilor Unite de la Washington ca printre cele 50 de state care si-au luat un asemenea angajament se numara Canada si Germania.


Intre timp, reprezentantii Natiunilor Unite sustin ca pana la 21 de milioane de migranti din intreaga lume si-au parasit locuintele din cauza ciocnirilor sangeroase si a persecutiei.

Pana la 9 milioane de persoane si-au pierdut locuintele doar din cauza lungului razboi sirian, care a fortat 4 milioane de migranti sa se indrepte spre statele vecine.


Statele Unite au fost de acord sa primeasca pana la 110.000 de refugiati in anul fiscal 2017 – care va incepe de la 1 octombrie – fata de cei 85.000 de migranti relocati pe teritoriul american in ultimul an.

Peste 360 de cereri de azil au fost inregistrate in Romania in primele cinci luni ale acestui an, cei mai multi solicitanti provenind din Siria, Irak si Pakistan.

De asemenea, in baza angajamentelor asumate de Romania la nivel european, au fost transferati in tara noastra 35 de migranti – sase din Italia si 29 din Grecia.

In Romania exista sase centre de cazare si proceduri pentru solicitantii de azil, la Timisoara, Galati, Radauti, Somcuta Mare, Giurgiu si Bucuresti.

Din in ce in ce mai multi migranti patrund ilegal in Romania si sunt prinsi de autoritati

Citeste si despre agentia UE antirefugiati care va fi operationala la sfarsitul anului si ce spunepresedintele Klaus Iohannis despre deschiderea unei ruta a Marii Negre pentru migranti

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...