ALARMANT. Mortalitatea la bebeluși a crescut iar, după ce ani de zile a fost în scădere! România e pe primul loc în UE la mortalitate infantilă | Cauza ar putea fi vaccinurile!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
De ani de zile, România deține primul loc în Uniunea Europeană la mortalitate infantilă. Noile date publicate de Institutul Național de Statistică arată că situația e din ce în ce mai gravă. După ân ultimii 10 ani, rata mortalității la nou-născuți era în scădere ușoară, acum se înregistrează o creștere! Per total, datele oficiale privind sporul natural al populației sunt din ce în ce mai îngrijorătoare. Față de anul trecut, acest indice a scăzut de două ori.


Sporul natural a rămas negativ în luna ianuarie 2017, decedaţii având un excedent faţă de născuţii-vii cu 13.704 persoane, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate vineri.


În luna ianuarie 2017, s-a înregistrat naşterea a 15.096 copii, cu 188 mai puţini copii decât în luna decembrie 2016, în timp ce numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate a fost 28.800, cu 3.734 mai multe decât în luna decembrie 2016.

Numărul deceselor copiilor cu vârstă sub 1 an, înregistrate în luna ianuarie 2017, a fost de 160, în creştere cu 40 faţă de luna decembrie 2016.


http://evz.ro/alarmant-mortalitatea-la-bebelusi-a-crescut-iar.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...