ALERTĂ în Moldova. E jale! Defrișările în neștire au creat prăpăd. Oamenii nevoiți să-și părăsească locuinţele

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

E stare de alertă în judeţul Bacău! Zeci de oameni au fost evacuaţi de jandarmi pentru că o parte din munte ameninţa să-i îngroape.. în propriile case! Ar putea fi chiar mai rău de-atât, spun autorităţile, care sunt gata să mute încă o sută de oameni din calea alunecărilor de teren.

 

 

Din aer se vad cel mai bine proportiile dezastrului care amenință orașul, noteazastirilekanald.ro. Sute de mii de metri cubi de pământ amestecat cu trunchiuri si cu bolovani vin spre oameni. E doar o chestiune de timp, pana când bucata de munte va inghiți casele, una dupa alta.


Viorel Miron -PRIMARUL ORASULUI COMANESTI: cred ca in cateva ore sau maximum zile va fi in sat, aici.

Localnicii sunt disperati. Au doar cateva ore la dispozitie sa stranga ce au mai de pret si sa fuga la rude. Degeaba spera oamenii ca, daca-si intaresc portile, vor putea opri prapadul.

Tot ce li se intampla nu e de la Dumnezeu. Este pretul platit de acesti sarmani pentru defrisarile facute in nestire. Degeaba a incercat primarul sa reimpadureasca muntii si sa stearga urmele jafului facut de altii, ani la rand. Prea tineri, copacii plantati nu pot tine in frau tonele de pamant imbimbat de-atatea ploi.


http://infoalert.ro/2016/06/14/stare-de-alerta-moldova-e-jale-sute-de-oameni-sunt-pericol-din-cauza-defrisarilor-ilegale/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ambasadorul Franței – impresionat de gustul merelor și al roșiilor românești

Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!

George Soros, unul dintre papusarii care conduc marionetele din Romania.

SHARE si AJUTATI, va rugam! Apel la PROTEST prin EMAIL in sprijinul familiei Barbu|Le-au luat copii ca sa ii dea la homosexuali!!!!

Casă gratuită, indemnizație și mașină pentru principesa Margareta și soțul ei

Închide