ALERTA MEDICALA de proporţii. Vaccin NEAUTORIZAT în UE, TESTAT pe bebeluşii din România

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Situaţie scandaloasă în sănătate! Vaccinul Hexaxim folosit în prezent pentru imunizarea nou-născuţilor este necunoscut pentru autorităţi, dar e folosit în programul naţional de vaccinare! Serul care provine din Kazahstan, e autorizat doar pentru ţările din afara Uniunii Europene, iar Casa de Sănătate a cerut o monitorizare specială în cazul lui.

Vaccinul Hexaxim, un vaccin folosit la copiii cu vârsta de până la 18 luni împotriva difteriei, tatanosului, pertussiasului (acelular, componente), hepatitei B (rADN), poliomielitei (inactivat) şi Haemophilus influenzae tip b conjugat, înlocuieşte pe cel original pentru că acesta lipseşte de pe piaţa din România de la jumătatea anului trecut.


Hexaxim este inclus în programul naţional de imunizare deşi specialiştii nu au foarte multe informaţii despre el. Casa Naţională de Sănătate cere o monitorizare suplimentară şi face un apel la raportarea cât mai exactă şi cât mai rapidă a efectelor adverse.

CNAS: Gestionarea vaccinării se realizează de Ministerul Sănătății prin DSP-uri


Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate precizează luni, printr-un comunicat de presă, că nu are atribuții în derularea programelor de vaccinare.

Potrivit CNAS, gestionarea vaccinării se face de către Ministerul Sănătății prin Direcțiile de Sănătate Publică.

„În urma unor solicitări de presă primite la CNAS, referitoare la modul de gestionare a vaccinurilor, va informăm că CNAS nu are în atribuție derularea programelor de vaccinare. Gestionarea acestora se realizează de Ministerul Sănătății prin Direcțiile de Sănătate Publică. Autorizațiile de punere pe piață a vaccinurilor sunt eliberate de Agenția Națională a Medicamentelor și Dispozitivelor Medicale”, se arată în comunicat.

http://www.nationalisti.ro/2016/02/alerta-medicala-de-proportii-vaccin-neautorizat-in-ue-testat-pe-bebelusii-din-romania/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...