Americanii aduc in Romania tancuri, blindate si artilerie din Germania

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Pentagonul a anuntat ca aproximativ 70 de piese de echipament militar urmeaza sa ajunga marti din Germania in Romania, in contextul in care SUA isi intensifica sprijinul acordat aliatilor europeni.

Pe langa acest lot, alte echipamente militare vor ajunge in Bulgaria si Lituania la sfarsitul lunii decembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al Pentagonului, Jeff Davis, pe site-ul oficial alDepartamentului Apararii al SUA.


Este vorba si despre tancuri Abrams, masini de lupta ale infanteriei Bradley si piese de artilerie Paladin, care reprezinta o mica parte din cele 12.000 de efecte militare de genul acesta puse la dispozitie trupelor aliate din Europa (European Activity Set – EAS).


Blindate americane de genul acesta au participat deja la exercitii militare pe teritoriul Romaniei, cum au fost cele din poligonul Smardan, dar se aflau doar „in vizita”. Acum este prima data cand astfel de echipamente sunt relocate in Romania pentru a ramane aici.

Secretarul american al apararii Ashton Carter a anuntat in timpul unei vizite efectuate in Estonia, la inceputul acestui an, ca SUA vor amplasa temporar suficiente vehicule si echipament asociat in Europa Centrala si de Est pentru a sustine o brigada de blindate.


Aceasta amplasare va facilita miscarea fortelor americane de rotatie in regiune si participarea lor antrenamente si exercitii.

„Aceste angajamente continue intaresc capacitatea noastra de a lucra in mod eficient printre aliatii nostri, sporesc increderea si ne ajuta sa construim relatii de durata care vor fi fundatia pentru viitoarea securitate in regiune”, a mai spus Davis.

http://www.ziare.com/international/pentagon/americanii-aduc-in-romania-tancuri-blindate-si-artilerie-din-germania-1396604

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Madalyn Murray O’Hair, fondatoarea grupării Ateilor Americani a fost ucisa tot de atei, intr-un mod barbar. Fiul ei a devenit un mare CRESTIN care se lupta sa repare ce a distrus mama sa!

Femeia aceasta a reusit sa scoata rugaciunea din scoli,in 1963 printr-un proces castigat la Curtea Suprema a Americii. Ea a...

CUM SA SCAPI DE SPONDILOZA IN 30 DE ZILE CU UN AMESTEC NATURAL

Spondiloza cervicala, cunoscuta si sub numele de osteoartrita, este o conditie de sanatate prezenta la foarte multe persoane, ea afectand...

Soc!! Ascultati backwards melodia din Filmul Eyes Wide Shut, melodie romaneasca, ortodoxa

  De astia mi-am dat seama ca doar liturghia originala poate inchide portalurile deschise prin invocarea satanica masonica...Doar cine cunoaste...

Platon si Aristotel- Scoala din Atena- de Rafael

  Platon si Aristotel - Scoala din Atena, capodopera lui Rafael. Disputa despre geometria sacra, ambii tinand cate o carte...

Închide