Americanii cumpără România: Mii de hectare achiziționate dintr-o lovitură

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania Southern Harvest, o subsidiară a fondului american de investiții american Anholt Services, a anunțat joi că a mai achiziționat 2.700 de hectare de teren agricol în România în urma a două tranzacții separate, informează PRNewswire.

Grație acestor achiziții, suprafața de teren deținută de Southern Harvest în România a crescut cu 45%. Compania precizează că o suprafață importantă a noilor terenuri este cultivată în sistem organic și intenționează să continue să cultive terenul în aceeași modalitate.


“Suntem încântați să putem să ne majorăm amploarea operațiunilor din România într-un mod atât de semnificativ. Aceasta este o dovadă a încrederii în capacitatea echipei noastre manageriale locale de a identifica, achiziționa, integra și îmbunătăți noi suprafețe mari de teren. Mai mult, vedem intrarea noastră pe segmentul agriculturii organice ca parte a eforturilor noastre de a identifica cea mai bună utilizare pentru fermele noastre”, a declarat Rudolph Krediet partener la Anholt Services.

În luna aprilie 2014, la câteva luni după ce Romania a liberalizat vânzarea terenurilor agricole către persoane private străine, Southern Harvest a achiziționat o suprafață de aproximativ 6.000 de hectare de teren arabil în România, ca urmare a două tranzacții separate. Potrivit informațiilor apărute atunci în presă, era vorba de două ferme din județul Botoșani.


 

http://www.stiripesurse.ro/americanii-cumpara-romania-mii-de-hectare-achizi-ionate-dintr-o-lovitura_982259.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cursa Malaysia Airlines A FOST ÎNGHIŢITĂ în TRIUNGHIUL DIAVOLULUI

Elveția a închis toate restaurantele McDonalds din cauza concentrației ridicate de dioxină din cașcaval

Exodul sasilor din Romania- Germania le-a tras o teapa mai mare decat Vlad Tepes

Guvernul Romaniei si serviciile secrete romanesti, le baga in buzunar SUTE DE MILIOANE DE EURO mafiotilor care se afla in spatele proiectului Rosia Montana !

O doctorita de la spitalul Marie Curie rupe tacerea. De ce ne mor bebelusii in spitale?

Închide