Americanul care a disparut in 1876 si a reaparut in 1950. Cand vine vorba de calatorii in timp guvernele musamalizeaza rapid totul, ca lumea sa nu afle nimic!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rudolf Fenz Senior a dispărut în 1876, la varsta de 31 de ani. A plecat în obișnuita plimbare de seară prin cartier şi nu s-a mai întors acasă niciodată. Familia l-a aşteptat ani la rând, bănuind că l-a furat spiritul de aventură. În ciuda unei căutări febrile din partea autorităților, Fenz Sr. nu a putut fi găsit. Familia sa a sperat mereu că el se va întoarce. Au aşteptat ani în sir, nădăjduind că dragul lor Rudolf ar putea apărea.

La mult timp după ce toate rudele lui, aflate în viaţă în 1876, au murit rând pe rând de bătrânețe, Rudolf Fenz s-a întors. Trecuseră 74 de ani. S-a întors într-un mod extrem de bizar. Rudolf Fenz s-a materializat brusc în iunie 1950 în mijlocul şoselei aglomerate Fifth Avenue (din centrul Manhattanului). La câteva secunde după ce Rudolf a apărut în mijlocul aglomerației si al traficului de la acea vreme, el a fost lovit şi ucis de o maşină. Ironia sorții, să fii propulsat cu trei sferturi de veac în viitor, numai ca să fii aruncat înapoi, chiar in faţa unui automobil ce mergea cu viteză! Șoferul a jurat că acest om pur și simplu i-a apărut de nicăieri în fața mașinii. Șoferul a mai declarat că omul care îi răsărise în față părea total debusolat și uluit.


Polițiștii ajunși la locul accidentului constată decesul dar și câteva lucruri neobișnuite. Faptul că victima purta o haină neagră, o pălărie cu boruri largi, pantaloni și pantofi prinși în mod ciudat cu catarame arhaice, în stilul secolului XIX, dar că omul părea a fi de o vârstă situată undeva la începutul a 30 de ani. Practic, obiectele găsite asupra lui, cât și hainele erau imaculate, părând a fi noi, neprezentând urme ale trecerii timpului, deși țineau de o modă veche de un secol. De asemenea, victima mai avea asupra sa câteva lucruri stranii pentru acea vreme: o scrisoare primită de la o adresă din Philadephia (datată cu anul 1876), cărți de vizită cu numele său (din care reieșea o adresă de pe Fifth Avenue), suma de 70 de dolari în bancnote vechi (scoase de mult din uz), o monedă specială, veche, cu care putea fi cumparată o bere care valora 5 cenți (aceasta monedă purtând numele unui local din zonă, local care nu mai exista în anii ’50), precum și o chitanță de îngrijire a unui cal și de spălare a unei căruțe. Adresa din chitanță făcea referire la un local situat pe Lexington Avenue, locația exactă a acestui local neputând fi descoperită.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
FALSE FLAG |operatiune drapel fals| atac armat regizat în Las Vegas, la un festival de muzică country. Cel puțin 50 morți și peste 200 de răniți

IKEA a devenit cel mai mare proprietar de pădure din România

Cercetătorii au descoperit un text antic ce ne învață despre niște abilități mentale extraordinare

Acest tabel merită să fie printat și pus pe perete! Află timpul de digestie al produselor!

Olivia Steer, ipoteză halucinantă despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis (VIDEO)

Închide