Amestecul toxic de resturi ieftine pe care îl mâncăm sub formă de „friptură”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O vezi în magazine şi eşti convins că achiziţionezi carne macră. De fapt, e vorba de resturi de carne ţinute laolaltă de un „lipici” – transglutaminaza. Deşi este cunoscută în domeniul cărnii de peste 20 de ani, abia în urmă cu câţiva ani, în Statele Unite ale Americii, organizaţiile care promovează mâncarea sănătoasă au contestat folosirea ei ca pe o formă de „lipici” pentru carnea de vită, izbucnind un scandal pe această temă. „Restaurantele, distribuitorii şi firmele de catering nu ar trebui să înşele publicul, spunându-le că mănâncă o bucată întreagă de carne. De fapt, carnea a fost lipită”, declara senatorul Ted Lieu. Reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale care se ocupă cu promovarea alimentelor sănătoase, au declarat că lipirea cărnii creşte şansele pentru dezvoltarea E.coli sau pentru alte contaminări. În plus, au avertizat cei de la Sindicatul Consumatorilor din SUA, carnea se poate contamina exterior, deoarece, din cauza lipiciului, bacteriile nu mai sunt distruse eficient în timpul gătitului, mai ales dacă vita este în sânge. Tot procedeul este atât de bine realizat încât nici măcar experţii nu sesizează deosebirile. Apăsaţi pe imagine pentru a urmări un video grăitor cu procesul prin care carnea provenită de la mai multe animale este lipită.

Citeste mai mult: adev.ro/ohygi9


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Este oficial, s-a aprobat! Jumătate din calea ferată, tăiată la fier vechi

95% din medicii din Irlanda refuză să facă avorturi

Cetatea Dacica de la Bunloc-Bolnok ( Sacele-Brasov),aparatul lui Uriel si trecerea lui Enoh pe teritoriul Romaniei de astazi

Zic unii: Ce atâta rugăciune? Ce atâta cântare religioasă? De ce atâta slujbă la biserică, că doar n-ai să te faci sfânt?! Dar tocmai acesta trebuie să fie idealul creştinismului adevărat – Sfinţenia.

De ce se împuţinează românii. Soluţii pentru oprirea declinului demografic

Închide