Analistul financiar și isteț, Moise Guran agentul miliardarului american George Soros, a lovit Ortodoxia pe banii românilor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Stiati ca Moise Guran a lucrat la Academia Catavencu? Academie care a primit donatii de la George Soros ateul evreu ungur colaborator al SS-ului nazist, speculant de meserie si ucigas, distrugator de tari, sisteme politice etc ca un hobby personal.
De ce Moise Guran injura Ortodocsii si era obsedat de Biserica pe banii nostri la TVR?! Asta e alta problema.
Sistemul merge asa. ONG-istii, capii anticrestinismului si-au pus slugi si oameni in fiecare palier al societatii. Aparent nu au nimic in comun. Chiar se cearta intre ei. Insa toate slugile joaca dupa cum li se spune.
A nu se intelege ca spun ca Moise Guran e platit sa cante antiBiserica. Nu stiu. E posibil. Este foarte adevarat ca unii sunt atei din convingere. Cert este ca pe toate canalele de televiziune sunt agitatori anticrestini care mint si dezinformeaza. Nu cred ca unii sunt atat de prosti sa nu realizeze cum sta treaba cu impozitarea, spitalele, scolile si Bisericile construite. Refuz sa cred ca un om cu studii superioare e atat de prost incat sa nu isi dea seama ca totul este o propaganda mincinoasa ASUR sau alte ONG-uri.
Guran se declara agnostic. Asa cum eram si eu. Mi se pare penibil si arogant sa te declari ateu/agnostic intr-o tara Ortodoxa. „Guran, cauta si vei gasi”
1409281234_moise-guran-biziday-tvr11-e1421918449835
BOR: Moise Guran MINTE
Moise Guran recidivează, acuzând de această dată BOR că deschide cabinete de religie în şcoli, care ar urma să se extindă în întreaga ţară. Două unităţi de învăţământ din Capitală, Şcoala Gimnazială nr. 50 „Maica Domnului” şi Liceul Teoretic „Grigore Moisil” au cabinet de religie, iar la Şcoala Gimnazială, nr.178 din sectorul 1 există o sală multidisciplinară pentru limba română, istorie şi religie, informează Patriarhia Română.
Moise Guran a publicat pe blogul personal biziday.ro în ziua de 18 martie 2015 un articol de opinie care cuprinde un amalgam de dezinformări, atacuri la persoană şi clişee mediatice, fără nici o legătură cu realitatea. Autorul imaginează planuri naţionale de extindere a cabinetelor de religie prin care şcoli fără apă curentă vor primi totuşi bani pentru un laborator de religie„, precizează Biroul de Presă al Patriarhiei Române, potrivit basilica.ro.
Cabinetele de Religie în şcoli sunt excepţii, nu regulă

Pentru corecta informare precizăm că, o dată cu reintroducerea Religiei în sistemul de învăţământ public, în mod similar altor discipline şcolare (limba şi literatura română, istorie, geografie, limbi moderne, informatică, biologie, fizică, chimie etc.), în unele şcoli au fost amenajate cabinete de Religie.


„Cabinetele de Religie în unităţile de învăţământ din România sunt excepţii, iar nu o regulă, fiind înfiinţate la iniţiativa şi cu sprijinul financiar al părinţilor, cu acordul inspectoratelor şcolare. Materialele didactice folosite au intrat în inventarul şcolii”, arată BOR.

De exemplu, în Bucureşti, la iniţiativa părinţilor au fost înfiinţate două cabinete de religie, unul la Şcoala Gimnazială nr. 32 „Maica Domnului”, amenajat împreună cu cabinete pentru alte discipline şcolare şi o sală de sport modernă, iar al doilea la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din sectorul 6. La Şcoala Gimnazială, nr. 178 din sectorul 1, există o sală multidisciplinară pentru limba română, istorie şi religie.


„Pentru orice disciplină şcolară, cabinetul este un centru de resurse cu semnificaţie didactică, cu rol motivaţional pentru elevi. Cabinetul de Religie nu afectează procesul didactic sau repartizarea pe săli de studiu, existenţa acestuia fiind apreciată pentru contribuţie la prestigiul unităţii de învăţământ.

În ceea ce priveşte „pseudo-referendumul la care face referire autorul articolului, reamintim că peste 91% dintre părinţi şi-au înscris copiii la ora de Religie, rezultatul fiind o chemare a Familiei, Şcolii şi Bisericii la dialog, coresponsabilitate şi cooperare pentru promovarea unei educaţii integrale, care uneşte formarea spirituală cu informarea ştiinţifică a elevilor.Sursa: https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/03/24/analistul-financiar-si-istet-moise-guran-agentul-miliardarului-american-george-soros-care-loveste-ortodoxia-pe-banii-romanilor/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...