Andrea Bocelli nu va mai canta la ceremonia lui Trump deoarece a fost amenintat cu moartea |Intreaga hollywood-ime e pusa sa il denigreze zilele acestea pe TRUMP

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Seful illuminatilor, marele arhitect Lucifer si-a pus oamenii la treaba zilele acestea pentru denigrarea lui Trump: Madonna va conduce un protest anti-Trump, dupa ce a declarat ca a facut vraji si a inchinat rugaciuni la zeul ei ca Trump sa nu castige alegerile. De asemenea Katy erry, cea care a recunoscut in public ca si-ar fi vandut sufletul diavolului, iese la mascarada aceasta impotriva lui Trump. Astazi si Alec Baldwin si-a batut joc in public de Trump. Toata hollywood-imea s-a pus pe treaba ca le-a ordonat seful.

Interesant este ca Andrea Bocelli a fost amenintat cu moartea daca va concerta la ceremonia de investire. Se pare ca illuminati nu dorm si vor sa il asasineze cu orice pret pe Trump, sa incerce oare la acest eveniment?


Tenorul italian Andrea Bocelli s-a retras din spectacolul de inaugurare a noii administrații de la Casa Albă pentru că ar fi primit amenințări cu moartea, informează dailymail.co.uk.

Inițial, când Bocelli a anunțat că nu va participa la ceremonia prin care Donald Trump va depune jurământul, s-a crezut că tenorul a luat această decizie după ce fanii săi au amenințat că îi vor boicota concertele dacă va fi prezent la evenimentul de pe 20 ianuarie.


Însă, potrivit unei surse, artistul a luat hotărârea la sfatul echipei sale de securitate, după ce a primit amenințări cu moartea.

”Andrea este foarte trist pentru că va pierde șansa de a cânta la un eveniment atât de important la nivel mondial. A fost averizat că nu merită să își asume acest risc”, a declarat sursa apropiată tenorului.

Și legendara artistă de pe Broadway Jennifer Holliday a anunțat că nu va participa la spectacol, tot din cauza unei amenințări.

Pe de altă parte, nume mari ale idustriei muzicale au refuzat de la bun început propunerea de a cânta la ceremonia de inaugurare a noii administrații de la Washington, Elton John și Celine Dion fiind doar două dintre ele.

În aceste condiții, doar câțiva cântăreți relativ necunoscuți vor susține recitaluri cu ocazia învestirii lui Trump. Este vorba despre Jackie Evancho, câștigător al America’s Got Talent sau artistul country Toby Keith, puțin cunoscut în afara Statelor Unite.

http://www.b1.ro/stiri/monden/andrea-bocelli-nu-va-mai-canta-la-ceremonia-prin-care-donald-trump-va-depune-juramantul-tenorul-nu-vrea-sa-si-puna-viata-in-pericol-173834.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...