Angela Merkel iubea sa calatoreasca in Romania in vremea comunismului

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Angela Merkel iubea sa calatoreasca in Romania in vremea comunismului

Angela Merkel, iubea Romania in anii comunismului, la fel cum o faceau sute de mii de turisti din intreaga lume,in special Europa, care reveneau mereu sa viziteze litoralul, muntii, statiunile montane. Ea a afirmat ca cunoaste foarte bine Romania din vremea tineretii ei. Cine nu isi aminteste cat de pline erau statiunile de turisti straini, la mare, in Poiana Brasov, ca nu era loc de ei sa te cazezi la un hotel sau sa iei masa la un restaurant.


In Poiana Brasov spre exemplu, statiune falimentara astazi, trebuia sa rezervi o masa la restaurantele in voga, precum Favorit cu 2 luni inainte. Cine nu isi aminteste cum veneau nemtoaicele, olandezele, danzele, norvegiencele, englezoaicele cu valuta si se imbatau prin discotecile si barurile de noapte si se indragosteau de barbati romani cu care intretineau aventuri de-o noapte. Ehe, cine stie ce amintiri are Angela din Romania, de prin tineretile ei.

„Avea un trecut de călătorii în România, ca studentă cu rucsacul mergea în Munţii Făgăraş. Mai târziu, tot cu rucsacul în spate, ştiţi bine că tinerii germani călătoresc mult, a fost la Mamaia, deci ştia bine România concretă, terestră să spunem aşa. În calitatea sa de acuma, a cunoscut şi România politică”, a spus Marga.


Merkel cunoaşte ţara noastră şi din tinereţe, când a venit de două ori în excursii „cu rucsacul în spate”, prima dată în zona munţilor Făgăraş, iar apoi în staţiunea Mamaia.
Angela Merkel pe plaja de nudisti din Costinesti

Mai multe informatii socante despre Angela Merkel puteti citi in acest articol: http://camecocoon.blogspot.ro/2013/02/angela-merkel-este-fiica-lui-hitler.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...