Angola dă Occidentului o lecţie de apărare a identităţii şi interzice religia islamică

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


„Înapoiata” Angola dă Occidentului o lecţie de apărare a identităţii şi interzice religia islamică

Ca urmare a cererii populaţiei, în 2013, autorităţile angoleze au decis interzicerea religiei musulmane, pe care o consideră un cult şi nu o religie, şi închiderea tuturor moscheilor. Ministrul culturii, Rosa Cruz da Silva a spus că islamul este o „sectă” contrară culturii şi obiceiurilor angoleze.Preşedintele Jose Edurado dos Santos (în imagine) a declarat că Acesta este finalul influenţei islamice în ţara noastră. Împreună cu islamul au fost interzise alte 194 de secte.


Autorităţile angoleze au văzut activitatea musulmanilor în ţările ne-musulmane şi în special în Africa şi au decis să ia măsuri pentru ca aceste lucruri să nu se repete în Angola.
95 % din populaţia Angolei este creştină. În 2008, minoritatea musulmană era de circa 80-90.000 de persoane, adică 2,5 la 3 % dintre cei 17 milioane de angolezi. În ultimul deceniu şi mai ales în ultimii ani comunitatea islamică a crescut mult şi în oraşe au apărut tot mai multe moschei şi şcoli coranice.

Atitudinea populaţiei creştine a fost de neîncredere şi de respingere, mai ales după 11 septembrie, după nenumăratele atentate şi atrocităţi din întreaga lume şi în special în Africa, şi după o experienţă similară în care o mulţime musulmană din Andulo a incendiat trei biserici creştine, a atacat casele creştinilor şi a decapitat fata diaconului de la una dintre biserici.


 

solidaritateeuropeana.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...