ANPC a amendat Raiffeisen pentru nereguli la creditele în franci elvețieni. Banca trebuie să modifice contractele, dar nu vrea

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ANPC a amendat Raiffeisen după ce a constatat o serie de nereguli la creditele acordate în franci elvețieni, iar banca austriacă va trebui să modifice contractele de credit.

Ce a găsit ANPC

Potrivit unui document postat pe Grupul clienților cu credite în CHF, sancțiunea vine ca urmare a unor memorii trimise la Secretariatul General al Guvernului și Administrația Prezidențială.


„Referitor la sesizările dumneavoastră transmise către Secretariatul General al Guvernului, respectiv către Administraţia Prezidenţială, redirecţionate către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor și înregistrate cu nr. 6819/17.08.2017 și 6.834/17.08.2017 formulate împotriva Raiffeisen Bank SA, vă informăm faptul că, din verificările efectuate, echipa de control a identificat încălcări ale Legii 363/2007 privind practicile comerciale incorecte, motiv pentru care operatorul economic a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă măsura de încetare a practicilor comerciale incorecte.

Menţionăm faptul că operatorul economic de servicii financiare îşi rezervă dreptul de a contesta la instanţa competentă sancţiunea şi măsura dispusă”, se arată în răspunsul ANPC către Grupul clienților cu credite în CHF.

ANPC menționează că banca trebuie să elimine practicile incorecte, însă banca a anunțat că va contesta măsura în justiție.

Scandal între stat și bănci

Controalele ANPC din această vară vin în contextul unui scandal mai mare între stat și bănci. Premierul Mihai Tudose a acuzat că băncile sunt ”mai rele decât Terente”, iar Fiscul le-a controlat la rândul său și a dispus mai multe amenzi, pe motiv că nu au plătit corect impozit pe profit.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Autoritățile au luat copiii unui român din Marea Britanie pentru a fi dați unui cuplu de homosexuali

Familia Florin și Claudia Barbu trăiește un coșmar după ce autoritățile din Marea Britanie au decis să ia cei doi...

Vaccinurile intre DA si NU – Dr. Rares Simu, medic specialist in imunologie clinica si alergologie

  "Vaccinarea are efecte negative chiar si asupra unui sistem imunitar sanatos" Toata lumea stie de vaccinare. Din copilarie si...

NASA Proves The Bible is True: The Missing Day

For all you scientists out there and for all the students who have had a hard time convincing these people...

Un roman a dezvaluit cea mai mare inselatorie a statului prin CERTIFICATUL DE NASTERE si ne arata cum putem sa solicitam CERTIFICATUL DE NASCUT VIU, prin care scapi de TAXELE STATULUI SI de DATORII

  Un roman, a dezvaluit cea mai mare inselatorie a sistemului, a statului si a Caselor Regale. CNP-ul si Certificatul...

Închide