ANUL 2017, FĂRĂ VARĂ! Fenomenul a mai avut loc în 1816

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anul acesta circulă pe internet teoria potrivit căreia vara lui 2017 nu va mai exista. Acest fenomen ar urma să fie unul identic cu cel din 1816, atunci când în Europa a fost foarte frig, iar nordul continentului a fost acoperit chiar de zăpadă.
Și temperaturile medii la nivel global au fost cu 0,4 – 0,7 grade mai mici decât cele normale, potrivit Descoperă.ro.

Oamenii de știință spun că acestea sunt efectele a cel puțin doi factori.


Un motiv este reprezentat de un minim istoric al activității solare, la care s-a adaugat efectul de iarnă vulcanică provocat de o serie de erupții care avuseseră loc în anul precedent, 1815, culminand cu erupția vulcanului indonezian Tambora.

Pe internet circulă teoria că fenomenul din 1816 s-ar putea repeta și în vara lui 2017, iar analistul român Sebastian Sârbu a dat mai multe detalii despre acest subiect.
„Erupţia vulcanului va cauza un nor de sulf care va duce la disparitia verii. Sulful are un efect de racire, un efect distructiv si duce la aceasta anomalie tehnica, la racire considerabila atmosferei. Din acest punct de vedere se asteapta ca lunile de schimbare de anotimp sa reprezinte niste momente critice sau favorabile in ceea ce priveste posibilitatea unei eruptii. Cred ca vom trece printr-o perioada de transformari generale cu sau fara experimente nucleare”, a declarat specialistul in fenomene climatologice.


Ninsoare abundentă pe 20 Aprilie 2017.
Tot estul României a fost cuprins de zăpezi în data de 20 aprilie 2017. Județul Vaslui și Județul Galați are și la această oră drumuri blocate. De asemenea, jumătate din județul Vaslui a rămas fără energie electrică, telefonie mobilă și apa potabilă. S-au raportat la nivelul județelor Vaslui și Galați, peste 200 de arbori rupți de zăpada și vânt. Stalpii de inalta tensiune si firele de telecomunicatii au fost si ele afectate.

Fenomen meteo bizar, azi-noapte în Bârlad.
În seară de 21 spre 22 aprilie, în Bârlad a avut loc un fenomen meteo bizar, fără precedent până în acest moment în România. În timp ce ningea abudent cu fulgi mari, cerul era brăzdat de fulgere mari ce luminau pământul timp de câteva secunde. În decursul a 3-ore, cerul s-a albit de peste 20 de ori, având loc un fenomen greu de explicat de către meteorologi.
Ninsoarea s-a oprit în acest moment în estul României, însă se așteaptă inundații
Chiar dacă ninsoarea s-a oprit în județul Vaslui și Galați, pericolul nu a trecut. Pe lângă faptul că drumurile sunt încă blocate, meteorologii anunța că șansele de inundație sunt crescute. Raul Prut, cât și raul Bârlad, se află la cote alarmante și se așteaptă că după topirea zăpezilor, acestea să iasă din matcă.

Republică Moldova, paralizată, au scos armata în stradă
În Republică Moldova a nins fără încetare încă din seară de 19 aprilie, iar oficialii din R. Moldova au fost nevoiți să scoată armata pentru a ajuta populația. Vântul a suflat cu peste 70km/h și stâlpii de curent s-au rupt, orașe întregi din R. Moldova rămânând în beznă. Autoritățile au scos armată pentru a-i ajută pe cei rămăși sinistrați și pentru a deszăpezi drumurile ce legau localitățile.

În istoria României, nu a nins niciodată în această perioadă (sf. lui Aprilie), aşa încât să se depună şi să fie blocate drumurile dintre localităti.
Doar in 1974 si 1988 a nins pe 15 aprilie, însă zăpada nu a rezistat mai mult de câteva ore.

http://www.poatenustiai.ro/anul-2017-fara-vara-fenomenul-a-mai-avut-loc-in-1816/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...