Anunt din partea ANAF pentru cei care au vandut o proprietate anul acesta, trebuie sa declare pana in 30 iulie venitul obtinut, ca sa dea o parte si la STAT -au nevoie Iohannis si parlamentarii de bani urgent!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fiscul atenţionează dezvoltatorii imobiliari persoane fizice să declare veniturile obţinute din vânzarea proprietăţilor imobiliare din patrimoniul afacerilor până la data de 30 iulie, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

‘Conducerea ANAF a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, cărora le-a fost adus la cunoştinţă faptul că dezvoltatorii imobiliari persoane fizice trebuie să declare până la data de 30 iulie a.c. veniturile obţinute din vânzarea proprietăţilor imobiliare din patrimoniul afacerilor. În urma unei analize de risc efectuate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, s-a constatat că există nenumărate situaţii în care contribuabilii persoane fizice au declarat impozit pe venit din vânzarea proprietăţilor imobiliare, din patrimoniul personal, în condiţiile în care aceştia erau obligaţi la plata impozitului pe venitul din proprietăţi imobiliare din patrimoniul afacerii, aşa cum prevede Codul Fiscal la Capitolul privind impozitul pe venit – „Venituri din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal”, se arată în document.


Conform ANAF, contribuabilii persoane fizice sunt invitaţi să-şi clarifice situaţia fiscală referitoare la declararea şi plata impozitului pe veniturile obţinute din vânzarea proprietăţilor imobiliare din patrimoniul afacerii până la data de 30 iulie 2017.

‘După această dată, aceşti contribuabili persoane fizice vor fi supuşi inspecţiei fiscale, în baza analizei de risc efectuate’, menţionează sursa citată.


AGERPRES

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...