Apelul disperat al unui neurochirurg care vrea să salveze vieți la Spitalul Colentina, ignorat de manager. Scrisoarea medicului Ionuț Gobej, virală pe internet

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cunoscutul medic neurochirurg de la Spitalul Clinic Colentina, Ionuț Gobej, se adresează pacienților, prietenilor și oamenilor de bine, autorităților statului, cerându-le ajutor. El dezvăluie că, începând din luna ianuarie, personalul de la Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a fost redus numeric de către noul manager, iar orele suplimentare nu au mai fost plătite, deși personalul era deja subnormat. Aceste acțiuni ale noului manager Silvi Ifrim ar fi dus la imposibilitatea realizarii de intervenții neurochirurgicale dupa ora 15.

Și acțiunile managerului au început, deja, să își arate efectele, potrivit neurochirurgului.“Secției de Neurochirurgie s-au adresat doi pacienți cu patologie tumorală benignă, însă cu o situație clinică deosebit de gravă, cu un prognostic vital ce ar putea fi mai mic de o luna în lipsa operațiilor, dar care, dacă operațiile s-ar face cu succes, ar avea o speranță de viață egală cu a populației generale.Cei doi pacienți au fost programați pentru intervenții în a doua parte a lunii februarie”, explică medicul specialist Ionuț Gobej . Cei doi pacienți ar fi fost văzuți  de neurochirurgi din toate clinicile de profil din Bucuresti, aceștia declinându-și competența.


Doctorul Gobej a acceptat să îi opereze pe cei doi bolnavi, însă “timpul operator mediu pentru fiecare pacient este de aproximativ 12 ore, astfel neputându-se efectua intervențiile până la ora 15 (lipsa personalului ATI, neplata orelor suplimentare, concedierea de personal), pacienții fiind condamnati la moarte”. Asta, în condițiile în care până la numirea noului manager, Silvi Ifrim, au fost realizate multiple astfel de intervenții, administrația trecută găsind resursele materiale pentru a rezolva situații similare. În speranța că oamenii vor putea fi salvați prin găsirea unor soluții raționale, Ionu Gobej a apelat la ajutorul managerului, mergând, vineri, în audiență la cabinetul ei.

”I-am cerut să găsească o soluție”


“I-am expus, inițial oral, această situație, cerându-i să găsească o soluție pentru salvarea celor doi pacienți și a celor ce vor mai veni și am primit un răspuns siderant, citez: „Nu mă intereseaza, nu este problema mea”…”binele pacientului reprezintă o lozincă”. Vazând că demersul meu a rămas fără rezultat, am făcut o cerere în scris, exact cu cele discutate cu doamna manager, pe care o atașez mai jos, însă mi-am pierdut speranța că vom putea realiza ceva în această echipă”, mărturisește, răvășit, medicul neurochirug Ionuț Gobej.

Medicul consideră că “acest manager al Spitalului Clinic Colentina nu poate indeplini în continuare această funcție, pentru că nu este competent, nu este moral și că, pentru el, binele pacienților „reprezintă o lozincă” și „nu este interesat de ei”. Ionuț Gobej cere “demisia de urgență  a doamnei manager Silvi Ifrim și înlocuirea ei cu o persoană competenă, capabilă să rezolve probleme în interesul pacienților. De asemenea, cer celor care cred in mine să se alăture demersului meu”.

Mii de persoane susțin, pe Facebook, demersul medicului Ionuț Gobej. Reacțiile de solidaritate și de sprijin sunt impresionante. Doamna Doina Costea transmite chiar și răspunsul ministrului Sănătății, obținut de ea: ”Voi verifica aspectele semnalate. Multumesc”. Nicio postare, însă, de la managerul Spitalului Clinic Colentina, Silvi Ifrim, sau de la primarul Capitalei, Gabriela Firea.

SURSA:

http://www.evz.ro/apelul-disperat-al-unui-neurochirurg-care-vrea-sa-salveze-vieti-l.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Muntele îți vindecă toate bolile și este o sursă de longevitate

Pasta de susan (tahini) iti poate salva viata – afla cum

De ce a interzis Creatorul incestul dupa ce existau deja generatii de coduri genetice

De ce PRESA ROMANA nu sufla nici o vorba despre DEZASTRUL din Canada de acum cateva zile? Un baraj de decantare asemeni celui de la Rosia Montana a cedat. – VIDEO

ANCHETĂ Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani

Închide