APOCALIPSA:Biblia spune ca trei tari vor iesi din UE ( Babilonul cel mare, curva cea mare)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Iesirea Marii Britanii din UE e profetita in apocalipsa Daniel, capitolul 7:8

M-am uitat cu luare aminte la coarne, şi iată un alt corn mic creştea între ele, şi trei din coarnele cele dintâi au fost smulse de el. Şi iată că acest corn avea ochi ca ochii de om şi gură care grăia lucruri mari.

Cornul mic este anticristul ( care va avea sange albastru) si cele trei coarne dintai sunt tarile. Prima a iesit afara, urmatoarea ar putea fi Franta, sau Grecia?


 

Ce ne spune profetia biblica despre evolutia actuala a Uniunii Europene ? Biblia are cele mai multe si mai clare referinte despre aceasta problema. Fiindca atat finalul profetiilor danielice (cele 10 „degete” ale picioarelor” – Dan 2, 41-43), cat si o parte din finalul profetiilor apocaliptice (cele 10 „coarne” – Apoc. 17, 8-12) se desfasoara istoric in cadrul Europei. Notiunea de Europa (UE) se cuprinde, asadar, in imaginea profetica a celor 10 „oarne” sau a celor 10 „degete”, reprezentand marele „colier” decasistemic al istoriei profetice europene. In aceasta privinta, profetia biblica ne vorbeste despre intreaga evolutie a Europei, de la inceputul formarii ei (Daniel 7, 8-25), o data cu descompunerea Imperiului Roman in cele 10 teritorii istorico-lingvistico-geografice (476 d.H.) si pana la conglomerarea acestora intr-un puternic edificiu final istorico-european (Apoc. 17, 8-12). Profetia spune ca aceste segmente istorice nu se vor putea uni (Dan. 2, 43), decat o singura data, in final (Apoc. 17, 12):

„Cele zece coarne pe care le-ai vazut, sunt zece imparati care n-au primit inca imparatia, ci vor primi putere imparateasca timp de un ceas impreuna cu fiara – Apoc. 17, 12.


Un președinte, o armată, un teritoriu unit, o singură politică externă! Animalele care se gasesc in Apocalipsa lui Ioan13, ne sunt descrise in Daniel 7 detailat.
Profetia este scrisa in simboluri, iar seamnificatia acestora ne sunt dezvaluite in acelasi capitol.
Daniel a vazut 4 fiare in vedenia lui. Ele erau: un leu cu aripi de vultur, un urs, un leopard cu 4 capete si o fiara ca nici una alta, iar aceasta fiara se deosebea de celelalte prin cele 10 coarne ale ei.
Ce simbolizeaza aceste fiare?
Nu trebuie sa ghicim ce reprezinta ele deoarece versetul 17 ne dezvaluie acest lucru – sunt imparati:
7:17 “Aceste patru fiare mari sunt patru imparati care se vor ridica pe pamant.
Apoi versetul 23 ne spune ca fiarele sunt imparatii:
7:23 El mi-a vorbit asa: “Fiara a patra este o a patra imparatie care va fi pe pamant.
Atentie! Aceste 2 versete nu se contrazic, ci ele arata doar faptul ca aceste fiare reprezinta atat natiuni, cat si si conducatorii acestor natiuni.
Putem identifica aceste natiuni?
Atunci cand Dumnezeu a ales simboluri pentru a reprezenta natiuni, El nu le-a ales intamplator, nici nu a ales simboluri fara nici o semnificatie.
De fapt El a ales simboluri care vor avea o semnificatie oamenilor care vor trai in timpul indeplinirii profetiei. Haideti sa examinam descrierea fiecarui simbol cu atentie.
LEUL – Daniel 7:4
Imagine  7:4 Cea dintai semana cu un leu si avea aripi de vultur. M-am uitat la ea, pana in clipa cand i s-au smuls aripile; si, sculandu-se de pe pamant, a stat drept in picioare ca un om si i s-a dat o inima de om.
Simbolul oficial al Marii Britanii este leul. In Dictionarul International (Webster’s Third New) cuvantul “leu” este descris ca fiind simbolul unei tari, si anume simbolul Marii Britanii. In piata Trafalgar din centrul Londrei, patru lei (statui) imensi au privirile indreptate catre nord, sud, est si vest.
Marea Britanie este mentionata in articole si simbolizata in desene animate politice ca fiind “leul”.
URSUL – Daniel 7:5
Imagine  7:5 Si iata ca o a doua fiara era ca un urs si statea intr-o rana; avea trei coaste in gura intre dinti; si i s-a zis: “Scoala-te si mananca multa carne!”
Se cunoaste faptul ca simbolul Rusiei este ursul. Pe copertile revistelor “Time” din octombrie 27, 1980
http://img.timeinc.net/time/magazine/archive/covers/1984/1101840521_400.jpg
si din mai 21, 1984 au fost folosite poza unui urs pentru a reprezenta Rusia. In editia din iulie 4-10, 2009 a revistei “Economist”, un urs a fost folosit pe coperta pentru a simboliza Rusia. Aceasta profetie scrisa acum 2.500 de ani este cu siguranta indeplinita acum!
Un articol aparut in revista Indianapolis Star din 4 ianuarie, 1980 era intitulat “Dupa Leul Britanic, urmeaza Ursul Rus”. Este absolut incredibil sa vezi cum simbolurile alese de Dumnezeu acum 2500 pentru a reprezenta natiunile care vor exista pe pamant in timpul celei de-a doua veniri a lui Isus, sunt folosite de mass-media pentru a simboliza acele natiuni in ziua de azi!
VULTURUL
Haideti sa ne uitam inca o data la descrierea leului din Daniel 7:4
Imagine  7:4 “Cea dintâi semăna cu un leu şi avea aripi de vultur. M-am uitat la ea până ce aripile i-au fost smulse şi a fost ridicată de pe pământ şi pusă pe picioare ca un om şi i s-a dat inimă de om.”
Nu numai ca exista o mare natiune pe pamant a carui simbol este recunoscuta ca fiind leul, insa exista si o alta mare natiune a carui simbol este vulturul. Cu totii stim ca vulturul plesuv este simbolul national al Statelor Unite ale Americii. Nu trebuie decat sa ne uitam pe spatele unui dolar american. Acolo vei vedea marele sigiliu al Statelor Unite – vulturul. Pe prima pagina a revistei “Time” din octombrie 27, 1980 un vultur a fost folosit sa reprezinte Statele Unite.
http://img.timeinc.net/time/magazine/archive/covers/1980/1101801027_400.jpg
Daca acest lucru nu este destul de incredibil, observati faptul ca aripile vulturului sunt descrise ca fiind smulse din leu. De unde provine Statele Unite ale Americii?
SUA (aripile de vultur) se trage ca si natiune de la tara ei mama – Marea Britanie (leul).
Amintiti-va ca profetia lui Daniel a fost scrisa in 550 i.Hr, 2374 ani inainte de nasterea Statelor Unite in 1776 d.Hr.
Inainte ca Marea Britanie, Statele Unite sau Rusia sa existe, Dumnezeu a prezis prin Daniel ca aceste natiuni vor exista pe pamant in timpul celei de-a doua veniri a lui Hristos. Interesant este faptul ca aceste trei natiuni mentionate de Dumnezeu reprezinta trei din cei cinci membri permanenti a Consiliului de Securitate a Natiunilor Unite.
LEOPARDUL
Daniel 7:6
7:6 “Apoi m-am uitat din nou şi iată o altă fiară, asemenea unui leopard, având pe spate patru aripi de pasăre; şi fiara avea patru capete, şi i s-a dat putere.
Se zice de leopard ca “ … i s-a dat putere”. Ce natiune in ultimii 150 de ani a fost dominatoare in politica lumii? Exista o natiune care a fost agresoarea a ultimelor trei mari razboaie din lume : Razboiul Franco-German din 1870, Primul razboi mondial si al doilea razboi mondial. Acea natiune este Germania.
Mai mult de atat, Germania a fost o forta dominatoare in Europa inca de la fondarea Sfantului Imperiu Roman (aprox. 1000 de ani).
Germania a fost nevoita sa se refaca dupa cel de-al doilea razboi mondial in timpul caruia a fost aproape distrusa. Astazi, Germania este in fruntea Europei din nou. Germania este cea mai puternica tara dintre toate natiunile Uniunii Europei.
Se observa in Danie 7:6 ca leopardul are “patru capete”. Celelalte fiare au doar cate un cap fiecare. In profetiile Bibliei o fiara intotdeauna reprezinta o natiune impreuna cu liderul acesteia. Mai multe capete pe o fiara reprezinta numarul acelei natiuni de cate ori se va ridica si va cadea. Asadar cele patru capete ale leopardului reprezinta primul Reich al Germaniei, al doilea Reich, al treilea Reich (regimul lui Hitler) si al patrulea Reich, ce se ridica acum.
A fost scrisa chiar si o carte de Edwin Hartrich ce se intituleaza “Al patrulea si cel mai puternic Reich”; N.Y.: MacMillan, l980.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51BepYRv3LL.jpg
Cat despre simbolul leopardului, se stie ca tancul german este pe primul loc in lume si este tancul numarul unu ce se foloseste de armatele NATO. Tancul nemtesc este cunoscut ca si Leopard 1 si Leopard 2.
Apocalipsa 13: 2
“Fiara pe care am văzut-o semăna cu un leopard; avea labe ca de urs şi gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie şi o stăpânire mare.”
Asadar, in Apocalipsa 13 fiara unificata are tot sapte capete: un cap de leu, un cap de urs, patru de leopard si un cap cu 10 coarne. Iar profetia scoate in evidenta faptul ca “gura” fiarei are gura unui leu. De ce oare? De-a lungul istoriei, primul obstacol in a instaura un guvern global a fost intotdeauna bariera limbajului. Gura fiarei de leu dezvaluie faptul ca limba globala a guvernului global va fi limba Angliei – Engleza. Globalizarea este cu mult avansata, iar limba mondiala este engleza.
UE e Babilonul pe care-l va manca fiara = ANTIHRISTUL?
ANTIHRISTUL “este al optulea imparat si este dintre cei sapte si merge spre pieire”. VA CONDUCE INTAI UN STAT PUTERNIC, ABIA APOI GUVERNUL MONDIAL?
Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, Capitolul 17:

1. Şi a venit unul din cei şapte îngeri, care aveau cele şapte cupe, şi a grăit către mine, zicând: Vino să-ţi arăt judecata desfrânatei celei mari, care şade pe ape multe,

2. Cu care s-au desfrânat împăraţii pământului şi cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.

3. Şi m-a dus, în duh, în pustie. Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.

4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.

5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.

6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.

7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.

8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.

9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.

10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.

11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.

12. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.

13. Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.

14. Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.

15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.

18. Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului.

Sf. Andrei al Cezariei scrie: „Fiara este antihrist; el este al optulea, fiindcă după cele şapte impărăţii (adică după perioada istorică cand lumea va fi guvernată de „cei şapte”, nota autorului), se va ridica pentru amăgirea şi pustiirea pămantului; dintre cei şapte, fiindcă a apărut din una dintre aceste impărăţii. Un ceas inseamnă scurtimea timpului sau o parte din an, adică o rotaţie de trei luni a soarelui, după care cei zece impăraţi i se vor supune lui antihrist, ca stăpanului său”

„Inceputul şi sfarşitul lumii noastre pămanteşti”:

„Pieirea cetăţii celei mari se va săvarşi, după cum vedem din Apocalipsă, incă pană, la inscăunarea in Ierusalim a fiului pierzării (17, 15-17). Iar apoi impărăţiile din componenţa Imperiului Roman, ii vor da puterea lui, fiindcă toţi au aceleaşi ganduri şi dorinţe — să nimicească creştinismul ortodox, să prigonească Femeia Mireasa Mielului, Biserica Ortodoxă, care in acest timp se va afla in ultimile chinuri ale naşterii (Apoc.. 12, 2)”.

Sf. Andrei al Cezariei îşi exprima nedumerirea referitor la acest subject. „Mi se pare uimitor cum vrăjmaşul răzbunătorul-diavol le va ajuta celor zece coame să se năpustească asupra lui Hristos Dumnezeul nostru, Care iubeşte binele şi virtuţile şi totodată va pustii cetatea plină de oameni care s-a lepădat de Dumnezeieştile porunci şi s-a supus amăgirilor lui şi asemenea fiarei, se va sătura de sângele ei. Este de mirare şi faptul cum el, care consideră pustiirea prilej de bucurie, iar tăierea trupului omenesc hrana sa şi care intotdeauna este satisfăcut de dezbinări şi neintelegeri, îşi va da acordul celor zece coarne apostate. Presupunerea că acea femeie semnifică cetatea mare, care are stăpanire asupra impăratilor pămantului face verosimilă presupunerea despre suferinţele impărătiei predominante de atunci”.

Comentariu :

Asadar, pana sa fie conducator mondial, antihristul va fi un imparat oleaca mai mic, conducatorul unui stat puternic. E un detaliu foarte important.

Un mare mason spunea de curand ca illuminati vor alege un tiran iluminat dupa o anarhie generalizata ce va distruge sistemul democratic: Dar anarhia noi stim ca va fi declansata tocmai de ELITE. Deci isi vor distruge chiar sistemul creat de ei: democratia. Nu seamana izbitor de mult cu cele scrise in profetie?

Statele Unite ale Africii: un cap al fiarei din Apocalipsă
Orice s-ar întâmpla în lume, distrugătorul Satana mărşăluieşte cu ochii ficşi doar spre ţinta lui: realizarea unui guvern mondial şi instaurarea împărăţiei lui Antihrist. E în război cu Dumnezeu şi nu ţine cont de nimic, mai ales că are iluzia unor succese incontestabile în ultima sută de ani.

În cartea Apocalipsa suntem avertizaţi că va fi o fiară cu zece coarne, adică zece regate, care se vor supune Antihristului. Acum, aceste forme statale premergătoare statului global sunt „prelucrate” de urgenţă în cancelarii sumbre şi sunt livrate populaţiilor, ambalate în folii strălucitoare, extrem de atrăgătoare. E o neruşinare antihristică, sfidătoare, în faţa căreia lumea actuală nici măcar nu se gândeşte să-i pună în faţă Adevărul, adică pe Hristos. Cei din Africa nici nu-L au (sunt puţine comunităţi ortodoxe pe acest continent!) şi le este la îndemână misionarilor satanei să manipuleze populaţia. Vor vrea sau nu africanii, regatul acela ei tot îl vor face. Aşa cum a fost şi la noi. Românii îl au pe Hristos, dar au susţinut masiv intrarea în Uniunea Europeană [să fie chiar români ăştia care au dorit Uniunea lui Bafomet?], integrarea de bună voie în statul Satanei. Probabil că în Africa le va fi mai uşor decât la noi. Lumea moare de foame, de viruşi, de desfrânări, de lipsa medicamentelor, iar statul poliţist mondial îşi îmbracă uniformele, îşi aşază epoleţii pe umeri, îşi armează puştile, îşi instruieşte mercenarii. Curând vom auzi rafale automate. Cum vi se pare? Tehnologa wireless a ajuns la aprox. 5200 MHz la nivel de router personal, avem cam toti acasa deja router wireless la 2400 MHz. Frecventa o sa tot creasca pana va declansa cancere, poluarea in China e asa de mare ca rata cancerelor pulmonare a crescut cu 60% de exemplu (a se cauta china polution issue pe youtube). Va vor minti in anii care vin, ca nimic periculos nu poate veni de la tehnologia lui „Abadon”.

Avand in vedere situația grava, produsa de americani care au iesit la prada pe tot pamanntul dupa ultimele resurse planetare, teoriile conspiratiei cu Illuminati care invrajbesc lumea la ura impotriva USA si Israel pe motivul ca aceste firme au la origine finantatori evrei (Rockefeller – Cevron), incep lucrurile sa se lege cu ceea ce e scris in cartea profetului Zaharia, ca toate neamurile vor fi adunate impotriva Ierusalimului dar in Isaia, Ioel, dar si Zaharia, scrie ca acolo va fi sfarsitul tuturor, pe campia Har Meghidonului (Armaghedon).

USA devine „taina babilonului de pe urma”, „mama curvelor si spurcaciunilor pamantului”, „curva babilonului”, avand ca reprezentanta directa in realitate, „Cetatea cea mare” care are stapânire peste imparatii pamantului si care la figurat fiind catolica, sta si pe 7 coline, dar real, sta pe ape mari (apocalipsa 17-1), cine are mintea plina de intelepciune, sa inteleaga dubla asociere, figurativa si reala. Acest mare oras port, care i-a imbogatit pe toti, nu poate fi decat NY, unde se afla mai marii lumii, negustori si politicieni, ONU, FMI, Wall Street (bursa mondiala de marfuri), si…simbolul zeitei Ashtar (zeita prostitutiei din Babilon) – in statuia libertatii care e pe cale sa devina „curva libertatii”. Avand in vedere ca USA calareste UE prin NATO, UE este Fiara, de aici s-a ridicat toata revolutia industriala (Fiara care manca ce mai ramanea, care zdrobea tot pamantul, deosebita de toate celelalte, cum scrie Daniel in capitolul 7, versetetele 7-23), care s-a transferat apoi in USA, apoi in SE Asiei (Japonia, China), si acum pe tot pamantul.

Avand in vedere ca lăcustele din Apocalipsa 9, adica elicopterele americane Apache Longbow, sunt opera unor ingeri cazuti (oamenii fiind doar avatare ale lor), pe nume Abadon / Apollion, inseamna ca mai tot ceea ce tine de tehnologie, este opera unor ingeri căzuți, submarine nucleare, portavioanele nucleare, plus controlul populatiei prin chipuri electronice, plus fanfaronada religiilor si bizareria sectelor religioase, care nu prea mai au nimic cu mesajul dragostei lui Isus, ci cu slava desarta a lumii (Iiiiisus, nu mai e Isus, a devenit o bâlbâială fără noimă).

Alte detalii mai jos:

www.translating-revelation.blogspot.com

Există o singură persoană publică în lume, care a descoperit mai în detaliu reprezentarea / transpunerea în realitate a Apocalispei, Patrick Heron din Irlanda, dar care s-a si grabit sa scoata Apocalipsa la vânzare (Vrednic pentru plata o fi lucrătorul pentru truda lui) pe site-ulhttp://www.neph.ie/

Faceți-vă prieteni (sus în Cer) cu bogățiile nedrepte, dar nu ca Patrick Heron, mai e încă vreme, poate că în anii care vin UE va prospera, însă orice prosperitate are loc cu pagube mari în dauna altora. Ce vom gusta noi aici, deja africanii și alții gustă de ani buni, numai că lumea nu știe. Potirul cu spurcăciuni al Babilonului era doar prin internet, acum o sa fie real, obligatoriu de băut. Daca il beau ei insisi acasa la ei, de ce nu l-ar bea toti.

Posted Image

 

 

Europe – Europa = 6 litere

Pe mondele Euro, apare o coincidenta 666, șase stele sus, șase jos, șase linii, adica 666, in codul EAN-13 (codul de bare) si codul QR la fel (codul de patratele)

Posted Image

UE e Babilonul pe care-l va manca fiara = ANTIHRISTUL

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...