Artistul Mihai Mărgineanu: Vaccinul pe care l-am făcut eu are efecte secundare cumplite. Producătorul sau statul nu-și asumă nicio răspundere, dar te obligă să-l faci!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cunoscutul artist Mihai Mărgineanu a criticat felul în care autoritățile au gestionat și gestionează criza pandemică.

El a mărturisit că s-a vaccinat, dar tot s-a infectat. Mărgineanu a deplâns faptul că nimeni nu-și asumă răspunderea pentru efectele adverse ale vaccinului, deși practic oamenii sunt obligați să-l facă.


„Vaccinul pe care l-am făcut eu da efecte secundare. Unele pot fi cumplite.

Producătorul, Statul sau Sistemul Național de Sănătate nu își asumă nicio responsabilitate pentru asta, deși pe prospect scrie că “poți să și mori, ba!’


 

Dar același Sistem te obligă să-l faci ! Pe răspunderea ta.

Și dacă refuzi să-l faci pentru că atâta te duce pe ține mintea, eșți aruncat la marginea societății, vei fi etichetat de CTP că antivaxer, rad de ține măscăricii aia doi de la beunuteve, te scuipă în gură cartianu de prin sit-uri de ‘presă’ din ce în ce mai agresive și mai lipsite de conținut, nu te lasă badigarjii să intri în ‘mol sau te da afară din cârciumă vreun patron care o urăște pe shoshoaca.”, transmite Mărgineanu, care le spune românilor să se vaccineze și să poarte mască.

 

„Aștept de 2 (doi) ani să se termine mizeria asta și văd că nu da niciun semn că s-ar termina..

Am stat închis în casă, și eu și restul lumii. Am avut magazine închise, n-am mai putut merge la concerte, m-am adaptat cum am putut că să nu mă duc la dracu’ cu capu’ . ( ia uite și-o rimă)

Am trecut prin boală că , deh, așa e când cunoști multă lume și crezi că ție nu ti se întâmplă.

Autoritățile mi-au spus că dacă trec prin boală devin imun și mi-au dat un cod (incredibil dar adevărat … mi-au dat un cod QR !) . După aia s-au răzgândit și au zis că nu mai e deajuns să iei boală că tre’ să te și vaccinezi. M-am și vaccinat, da-i dracu de proști insistenți !

Și uite așa s-au băgat mai multe tipuri de vaccin . L-au izolat pe ăla făcut de engleji (astra Zeneca) că pandemia a fost și contemporană cu porcăria lor de Brexit. (pandemia-porcăria …altă rimă !)

Ușor-Ușor n-a mai fost bun nici Jonhson că, cică, ăla e clasic . (au ajuns și vaccinurile să se clasicizeze că muzică sau că dramaturgii. Ne-am dat dracu’!)

Dar, în schimb, în farmacii nu găsești antivirale nici dacă tragi cu tunul !

Bun! M-am vaccinat cu cel mai “la modă” vaccin. Două doze că așa zice treaba! Pfizer ( cred că așa se scrie)

Între timp au fost vreo 4 valuri de îmbolnăviri și au mai introdus niște “restricții” . De restricțiile alea vechi și prostești nu s-a făcut nimeni responsabil. Nimeni-Niminea !

Zici că nici n-au fost închise TOATE restaurantele, toate spectacolele, toate muzeele, toate activitățile timp de câteva luni de zile . Zici că nu s-a indus panică de către presă de parcă ne mâncau extratereștrii de vii! Zici că nu contează că un test costă în medie 80 de euro cam peste tot și numai eu cred că am cheltuit vreo 3000 de euro pe teste în perioada asta (din care doar unul a ieșit pozitiv, fir-ar să fie! ). S-au cam îmbogățit unii!

Am făcut boală, m-am și vaccinat! Dar acuma tre’ să mai fac un vaccin . Booster-ul ! (are nume de SUV)

De ce ?

Pentru că Austria a hotărât ea-de-una-singură că nu mă pot duce să schiez acolo fără booster. Dacă n-am booster tre să fac PCR . (aș fi schiat în România, dar la noi mai mult stau în telescaun sau la coadă decât pe schiuri în viteză)

Cu două vaccinuri la bord și boală făcută, austriecii îmi mai cer un cod ! (că dacă nu plăteam vacanță de schi din octombrie, nu mă mai duceam în țară aia plină de subalterni lispiti de simțul umorului, nici că prizonier !) .

Așa că plec la schi și trebuie să mai plătesc un PCR (toată viața am urat PCR-ul și acuma nu mai pot umblă fără el în buzunar!) , în loc să beau bere de banii aia.

(80 de euro împărțit la 3,5 euro halbă egal doar 22 de beri ) . E scumpă berea în Austria, fir-ar!

Și mai ziceți voi ăștia mai catolici că Papa că suntem noi răi și necivilizati!

Când, de fapt, autoritățile sunt PRAF, n-au nimic în cap, își dau cu stângul în dreptu’ și nu își asumă nicio responsabilitate nici să-i pici cu ceară de albine încinsă și au comportament secretare din multinaționale. ( altă rimă!)

Adică uite și tu situație :

Vaccinul pe care l-am făcut eu da efecte secundare .Unele pot fi cumplite.

Producătorul, Statul sau Sistemul Național de Sănătate nu își asumă nicio responsabilitate pentru asta, deși pe prospect scrie că “poți să și mori, ba!’

Dar același Sistem te obligă să-l faci ! Pe răspunderea ta.

Și dacă refuzi să-l faci pentru că atâta te duce pe ține mintea, eșți aruncat la marginea societății, vei fi etichetat de CTP că antivaxer, rad de ține măscăricii aia doi de la beunuteve, te scuipă în gură cartianu de prin sit-uri de ‘presă’ din ce în ce mai aresive și mai lipsite de conținut, nu te lasă badigarjii să intri în ‘mol sau te da afară din cârciumă vreun patron care o urăște pe shoshoaca.

Sau mai rău ! Te desființează toți “neica nimeni” că pe Dan Bittman și nici n-ai ce să le faci, pentru că prostii sunt foarte solidari unii cu alții”, a mai spus Mărgineanu.

În final, el a spus că mai bine ar fi ca statul să comunice sincer cu oamenii, explicându-le avantajele și dezavantajele fiecărei situații.

Artistul Mihai Mărgineanu: Vaccinul pe care l-am făcut eu are efecte secundare cumplite. Producătorul sau statul nu-și asumă nicio răspundere, dar te obligă să-l faci!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
ITALIA. PROCES CARE A DURAT 3 ANI, ÎN URMA CĂRUIA AU RECUNOSCUT VACCINUL CA FIIND DREPT CAUZA PRINCIPALĂ A MORȚII UNUI COPIL Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Italia. Proces care a durat 3 ani, în urma căruia au recunoscut vaccinul ca fiind drept cauza principală a morții unui copil

Organizația Regională Veneto pentru Libertatea Vaccinării (Corvelva), o asociație italiană care se opune vaccinării obligatorii impuse de guvernul de la...

Câteva întrebări către un Prim Ministru, care poate, ar trebui decăzut din drepturi?

Câteva întrebări către un Prim Ministru, care poate, ar trebui decăzut din drepturi? Urmare a declarațiilor din ultimele zile ale...

Pr. Dr. Pavel Chirila – Cateva GRESELI GRAVE in alimentatie care ne costa foarte scump

Unul din cele mai impresionante lucruri din cariera mea este cum acest flagel numit cancer ucide milioane de oameni de...

Preot Dan Bădulescu, fost component al formațiilor Sfinx, Roșu și Negru, Iris, răspunde la întrebarea: Este rock-ul satanist? Raspuns:DA

În contextul tragicelor evenimente petrecute recent în București la clubul „Colectiv”(1), au avut loc o serie de dezbateri aprinse pe...

Închide