Asta e islamismul: un baiat din Pakistan a fost condamnat la moarte pentru ca a postat pe Facebook un material care il denigra pe Mahomed | Mai vreti moschee in Romania?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În Pakistan un bărbat a fost condamnat la moarte cu acuzaţia de blasfemie, pentru a fi difuzat material interzis care-l insulta pe Mahomed şi pentru anumite comentarii pe Facebook. Este vorba despre tânărul de 30 de ani Taimoow Raza.


Bărbatul, au spus avocaţii săi, a fost declarat vinovat de blasfemie fiindcă a insultat pe profetul Mahomed şi familia sa. Raza a fost mai întâi acuzat din cauza anumitor opinii exprimate pe foarte cunoscutul network de socializare, apoi, când funcţionarul antiterorism l-a arestat la capătul unei linii de autobuz, l-a surprins atunci când arăta unor pasageri material interzis pe celularul său, care i-a fost sechestrat ulterior.


Shafiq Qureshi, judecător la Bahawalpur, în Punjab, a condamnat la moarte pe tânăr pentru că a proferat expresii de dispreţ în privinţa profetului şi a familiei sale. Avocatul apărării, Fida Husain, relatează La Repubblica, a declarat că va face apel la Înalta Curte pentru a demonstra nevinovăţia clientului său.

SURSA: http://evz.ro/sentinta-a-fost-data-condamnat-la-moarte-pentru-un-comentariu-pe.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...