Astia sunt doctorii care vor sa va vaccineze: doctorita filmata in timp ce rupe de nervi fisa unei paciente bolnave

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un medic de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmată în timp ce rupea nervoasă fișa unui pacient trimis de Spitalul Județean din Ploiești, pe care refuză să îl interneze pe motiv că „nu îi merge pixul”. Ministerul Sănătăţii a cerut ca DSP Prahova să demareze un control atât la în ambele spitale pentru a se determina motivele pentru care medicul de gardă a folosit un comportament inadecvat, dar și pentru a se stabili dacă pacienta putea fi internată acolo.

UPDATE 12.55 –  „S-a declanşat anchetă atât la Băicoi, pentru a vedea de ce se foloseşte o astfel de atitudine şi la Ploieşti, să vedem de ce o pacientă cu probleme cardiace nu a fost păstrată în spital. Cei de la Ploieşti ne-au spus că nu mai aveau locuri, dar o să verificăm acest aspect, iar dacă cineva a făcut vreo greşală, o să luăm toate măsurile care se impun”, a declarat, pentru Mediafax, Cristian Grasu, secretar de stat în ministerul Sănătăţii.


Ea a explicat și că pacienta a fost „plimbată” de mai multe ori între Spitalul Orăşănesc Băicoi şi Spitalul Judeţean Ploieşti. „Bătrâna a fost pe 2 ianuarie la spitalul din Băicoi, cu tahicardie şi cu hipertensiune şi durere în piept şi a fost trimisă la Ploieşti. Iar pe data de 6 ianuarie s-a prezentat din nou la Băicoi, de data aceasta cu fibrilaţii şi a fost trimisă, din nou, la Ploieşti, la cardiologie. În aceeaşi zi, s-a întors la Băicoi, cu indicaţia de internare aici. Într-un final, înţeleg că a şi fost internată. Doamna doctor este pneumolog şi, probabil, nu s-a simţit foarte confortabil cu un caz de cardiologie, în gardă. Dar, bineînţeles, acest lucru nu scuză comportamentul, putea să vorbească frumos”, a adăugat secretarul de stat.

Potrivit unei înregistrări postate pe Youtube, o femeie care s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Băicoi cu o rudă, având trimitere de Spitalul Judeţean Ploieşti, pe care medicii i-ar fi scris „retur internare Băicoi”, a fost supusă unor umilințe greu de imaginat. Reacția medicului de la Băicoi este șocantă. Pacietei îi este refuzată internarea cu argumente incredibile: „Ştiţi care e chestia? Eu ies din gardă mâine la ora 8. Dacă îmi mai vin 20 ca dumneavoastră…”, spune, răstit, medicul care făcea de gardă.


Însoțitoarea pacientei, cu actele în mână, îi spune doctoriței că a venit la Băicoi pentru a-şi interna ruda, la care medicul îi spune: „Aţi venit şi vă trimit acasă”. Întrebată de ce refuză internarea din moment ce medicii de la SPitalul din ploiești recomandaseră asta, doctorița răspunde sec: „Nu vreau. (…) Internările nu se fac de la Ploieşti la Băicoi, aici eu hotărăsc, nu Ploieştiul peste mine. (…) Nu-mi merge pixul”.

În cele din urmă, enervată de insistentele femeii care voia să-și ajute ruda, într-un acces de furie, doctoriţa rupe actele cu care femeia s-a prezentat la spital. Managerul Spital Orăşenesc Băicoi, Irimescu Andreea, a declarat, pentru Mediafax, că în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Primarul din Băicoi o lasă fără contract pe doctorița recalcitrantă

Marius Constantin, Primarul din Băicoi, spune că doctorul filmat în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti nu este angajat al Spitalului Orăşenesc Băicoi, având doar un contract de colaborare pentru efectuarea unor gărzi. Contractul va fi sistat. „Am dispus o anchetă. Medicul nu este angajatul spitalului nostru, are doar o colaborare pe gardă, pentru că nu avem suficienţi medici ca să acoperim gărzile. Nu găsim o justificare a comportamentului doamnei doctor. Are o reacţie care nu se explică în niciun fel, de aceea vom întrerupe colaborarea”, a declarat Constantin.

http://evz.ro/imagini-scandaloase-spital-medic.html?&page=2

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...