Atacurile care au avut loc în Paris vineri, 13 noiembrie 2015 au fost puse pe seama teoriștilor musulmani, dar de fapt au fost comise de membri Illuminati pentru a destabiliza Europa și a stabili Noua Ordine Mondială susțin jurnaliștii de labeforeitsnews.com.

Seria de atacuri sângerose care a avut loc în centrul și nordul Parisului în seara de vineri s-a soldat cu sute de morți și alte sute de persoane rănite, iar totul a fost pus la cale de membri Illuminati care incearcă să stabilească Noua Ordine Mondială după celebrul dicton „Ordo ab Chao” (Ordine din Haos). Data aleasă pentru aceste atacuri nu este una întâmplătoare, ci una plină de semnificații pentru Illuminati, vineri 13 fiind ziua de comemorare a masacrului templierilor Illuminati. De altfel, atât data atacurilor, ziua 13 și luna 11, cât și locul unde au avut loc acestea, districtul 11 din Paris conțin cifre foarte importante pentru inițiații Illuminati.


Membrii Noii Ordini Mondiale au planificat cu atenție atacurile din Paris într-o zi devineri 13, ca o bătaie de joc la adresa creștinismului și a lui Iisus, vineri 13 octombrie 1307 fiind ziua în care Vaticanul împreună cu regele Franței de atunci a desființat Ordinul Templierilor, marele lor Maestru Jacques DeMolay a fost arestat, torturat și crucificat, iar alți zeci de templieri și-au găsit sfărșitul arși pe rug la Paris. De asemenea, vineri 13 este o zi foarte importantă în calendarul satanic, iar comiterea atacurilor în această zi este un semn de slăvire a Diavolului care își dorește vărsare de sânge.

Pentru Illuminati, francmasoni sau inițiații altor societăți secrete numerele 3, 11, 13, precum și multiplii acestor numere au o semnificație specială și prin urmare fiecare apariție a numărului 13 sau a unui multiplu al acestuia se află în strânsă legătură cu acte de violență, dezbinare sau revolte. De asemenea, numărul 11 este considerat a fi un număr maestru care reprezintă păcatul, răzvrătirea și pericolul.


Atacurile din Paris vor aduce numeroase beneficii membrilor Illuminati care prin faptele lor au reușit încă o dată să stărnească ura împotriva musulmanilor și să demonizeze islamul. Membrii Illuminati se ghidează după dictonul „Divide și cucerește”, stărnesc conflicte și războaie pentru că atunci când există dezbinare și luptă, teamă și stare de șoc, controlul se realizează foarte ușor, la fel și ordinea din haos. În urma incidentelor sângeroase din Paris, guvernul francez va putea să stabilească legi mai dure sub pretextul luptei împotriva terorismului, iar în felul acesta membrii Illuminati vor stabili mult mai ușor Noua Ordine Mondială.

http://ro.blastingnews.com/international/2015/11/atacurile-din-paris-nu-au-fost-comise-de-terori-ti-musulmani-00650269.html