ATACURILE DIN PARIS NU AU FOST COMISE DE TERORIȘTI MUSULMANI

Distribuie!by Incidentele sângeroase au fost comise de Illuminati pentru a destabiliza Europa și a stabili Noua Ordine Mondială Illuminati au comis atacurile din Paris Atacurile care au avut loc în Paris vineri, 13 noiembrie 2015 au fost puse pe seama teoriștilor musulmani, dar de fapt au fost comise de membri Illuminati pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incidentele sângeroase au fost comise de Illuminati pentru a destabiliza Europa și a stabili Noua Ordine Mondială

Illuminati au comis atacurile din Paris

Atacurile care au avut loc în Paris vineri, 13 noiembrie 2015 au fost puse pe seama teoriștilor musulmani, dar de fapt au fost comise de membri Illuminati pentru a destabiliza Europa și a stabili Noua Ordine Mondială susțin jurnaliștii de labeforeitsnews.com.

Seria de atacuri sângerose care a avut loc în centrul și nordul Parisului în seara de vineri s-a soldat cu sute de morți și alte sute de persoane rănite, iar totul a fost pus la cale de membri Illuminati care incearcă să stabilească Noua Ordine Mondială după celebrul dicton „Ordo ab Chao” (Ordine din Haos). Data aleasă pentru aceste atacuri nu este una întâmplătoare, ci una plină de semnificații pentru Illuminati, vineri 13 fiind ziua de comemorare a masacrului templierilor Illuminati. De altfel, atât data atacurilor, ziua 13 și luna 11, cât și locul unde au avut loc acestea, districtul 11 din Paris conțin cifre foarte importante pentru inițiații Illuminati.


Membrii Noii Ordini Mondiale au planificat cu atenție atacurile din Paris într-o zi devineri 13, ca o bătaie de joc la adresa creștinismului și a lui Iisus, vineri 13 octombrie 1307 fiind ziua în care Vaticanul împreună cu regele Franței de atunci a desființat Ordinul Templierilor, marele lor Maestru Jacques DeMolay a fost arestat, torturat și crucificat, iar alți zeci de templieri și-au găsit sfărșitul arși pe rug la Paris. De asemenea, vineri 13 este o zi foarte importantă în calendarul satanic, iar comiterea atacurilor în această zi este un semn de slăvire a Diavolului care își dorește vărsare de sânge.

Pentru Illuminati, francmasoni sau inițiații altor societăți secrete numerele 3, 11, 13, precum și multiplii acestor numere au o semnificație specială și prin urmare fiecare apariție a numărului 13 sau a unui multiplu al acestuia se află în strânsă legătură cu acte de violență, dezbinare sau revolte. De asemenea, numărul 11 este considerat a fi un număr maestru care reprezintă păcatul, răzvrătirea și pericolul.


Atacurile din Paris vor aduce numeroase beneficii membrilor Illuminati care prin faptele lor au reușit încă o dată să stărnească ura împotriva musulmanilor și să demonizeze islamul. Membrii Illuminati se ghidează după dictonul „Divide și cucerește”, stărnesc conflicte și războaie pentru că atunci când există dezbinare și luptă, teamă și stare de șoc, controlul se realizează foarte ușor, la fel și ordinea din haos. În urma incidentelor sângeroase din Paris, guvernul francez va putea să stabilească legi mai dure sub pretextul luptei împotriva terorismului, iar în felul acesta membrii Illuminati vor stabili mult mai ușor Noua Ordine Mondială.

http://ro.blastingnews.com/international/2015/11/atacurile-din-paris-nu-au-fost-comise-de-terori-ti-musulmani-00650269.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Citește mai multe:
Dupa 534 de zile in spatiu, astronautul Jeff Williams revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

Crucea îi deranjează tot mai mult pe închinătorii la semilună. Cerere șoc către FIFA: Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!

Răniții din Colectiv sar în apărarea Antenei 3

Ți-ai cumpărat un obiect din aur? Nu-l purta imediat. E cea mai mare greșeală. Uite ce trebuie să faci

Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: „Moscheea de la Bucureşti se va construi” | Alo Iohannis nu crezi ca avem alte prioritati in tara asta?

Închide