Atentate la Bruxelles Teroristul cu pălărie, un jurnalist independent | Era căutat de luni bune de poliție

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

tero

Faycal Cheffou, arestat joi, este barbatul cu palarie neagra care apare in fotografia difuzata de politie cu cei trei suspecti de atentatul de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, de pe 22 martie, scrie sambata presa belgiana.

Potrivit DPA, care citeaza procuratura belgiana, individul a fost pus sub acuzare pentru asasinat terorist, tentativa de asasinat terorist si participare la activitatile unei grupari teroriste.

Barbatul a fost identificat dupa ce a fost recunoscut de soferul de taxi care a transportat la aeroport comandoul terorist, au informat ziarul Le Soir si postul public de televiziune francofon RTBF. Taximetristul l-a recunoscut in urma unei probe vizuale, scrie Le Soir, desi procuratura nu a confirmat oficial aceasta informatie, in asteptarea testelor ADN, scrie ziare.com.

Vineri, surse din politie au declarat pentru acelasi ziar ca era „foarte posibil” ca Faysal Cheffou sa fie „barbatul cu palarie”. Suspectul a fost retinut joi, in fata sediului Ministerului Public, in plin centrul Bruxellesului. Individul era cautat de fortele de ordine de cateva luni bune.

Primarul Bruxellesului, Yvan Mayeur, denuntase in repetate randuri activismul individului si il calificase drept periculos. Mayer il acuza totodata ca se ocupa de selectarea jihadistilor in parcul Maximilien, unde facea „recrutari” in randul solicitantilor de azil si al imigrantilor ilegali.

Cheffou, care spune despre el ca este ziarist freelancer, este autorul unei inregistrari video datata 15 iulie 2014, difuzata sambata de presa belgiana, in care apare in fata unui centru de primire a imigrantilor unde, sustine el, li se servea masa musulmanilor inainte de terminarea postului Ramadanului.


– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...