Atentie ce cumparati: PUI HRĂNIŢI CU ARSENIC ŞI HORMONI, PENTRU CREŞTERE ACCELERATĂ

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eliminaţi pe cât posibil carnea roşie din alimentaţie!” Aşa sună recomandările multor medici vizavi de siluetă şi starea de sănătate.

Bine bine, o eliminăm, dar cu ce o înlocuim?


Unii aleg peştele, alţii cu dare de mână optează pentru curcan iar majoritatea aleg… carnea de pui.

Puiul cel de toate zilele, pe care românii îl cumpără fără a sta pe gânduri, se pare că este, mai nou, subiect controversat pe buzele oamenilor de ştiinţă.
Deşi etichetele ne informează că aceste păsări cresc nestingherite pe iarbă, în aer liber şi fără prea mult stres, adevărul este că majoritatea puilor provin din depozite, nu din ferme, şi pot constitui alimente extrem de toxice, printre ingrediente regăsindu-se antibiotice, hormoni, acceleratori de creştere, pesticide şi chimicale provenite din vegetalele, furajele şi cerealele cu care sunt hrănite.


Până să ajungă şi în România “moda” studiilor care dezvăluie compoziţia 100% corectă a astfel de alimente, iată ce informaţii circulă prin Statele Unite ale Americii referitor la carnea de pui.

PUI HRĂNIŢI CU ARSENIC ŞI HORMONI, PENTRU CREŞTERE ACCELERATĂ

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Centrul de Sănătate Johns Hopkins, peste 70% din mostrele de carne de pui analizate aveau niveluri de arsenic ridicate, considerate, paradoxal, sigure de către Administraţia pentru Medicamente şi Alimente din SUA.

Multe sortimente de cereale pentru hrănirea păsărilor au printre ingrediente acest metal greu, despre care se spune că ar avea rol de împiedicare a apariţiei infecţiilor la pui, de a accelera creşterea acestora şi de a conferi o culoare plăcută cărnii.

Realitatea este însă cu totul alta. Atunci când este gătită la temperaturi mari, nivelul de arsenic din carnea de pui creşte îngrijorător de mult. Studiile au demonstrat că nivelurile ridicate de arsenic cresc riscul de cancer de vezică urinară, de plămâni şi de piele.

Însă, aceste date sunt valabile, se pare, doar în Statele Unite, deoarece preşedintele Romalimenta, Sorin Minea, spune că în Europa nu se folosesc hormoni de creştere la păsări şi, mai mult decât atât, aceştia sunt interzişi, precum şi folosirea antibioticelor şi a făinurilor animale.

Totuşi, de ce atât de mare diferenţa între carnea de pui din supermarket şi cea de la ţară? Deşi am fi tentaţi să credem că diferenţa stă în chimicalele cu care sunt hrăniţi puii, răspunsul este cu totul altul, este de părere profesorul Gheorghe Mencinicopschi.

http://observator.news/2015/11/26/carne-de-pui-cu-hormoni-arsenic-si-antibiotice-stii-ce-mananci/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Glanda pineala- legatura cu divinitatea, efectele rugaciunii

"Din fericire, unii se nasc cu sisteme spirituale ale sistemului imunitar care, mai devreme sau mai târziu, resping  viziunea asupra lumii iluzorii altoita de la nastere, prin condiționarea socială. Ei încep sa simta că ceva este greșit, și...

Cand s-a infiintat ordinul secret „Illuminati” si francmasoneria

Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în...

Vrei să contești un act emis de Fisc? Cum procedezi în acest an

Agenția Națională de Administrare Fiscală a aprobat o nouă procedură, valabilă de la 1 ianuarie 2016, prin care actele administrative...

Alo domnule presedinte, parlamentari, Ministerul Sanatatii? Priviti cum arata un spital din Brasov! Va intereseaza?

In urma cu ceva timp, presedintele tarii a vizitat un spital privat din Brasov insa a omis sa il viziteze...

Închide