Au spus ca nu mai sunt bani pentru plata pensiilor dar au plecat in Luxemburg si au promis acolo ca vor promova monarhia in tara

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Klaus Iohannis şi prima doamnă, aflaţi într-o vizită de stat în Luxemburg, oferă marţi o recepţie în onoarea ducelui şi ducesei de Luxemburg la Abatia Neumünster – Le Cloître Lucien Wercollier, a anunţat luni Administraţia Prezidenţială.

În programul preşedintelui Iohannis de marţi la ora 18:30 este programată o “recepţie oferită în onoarea A.A.L.L.R.R. Marele Duce de Luxemburg şi Marea Ducesă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, şi doamna Carmen Iohannis”.


În prima parte a zilei Iohannis participă la un dejun de lucru oferit de premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, în onoarea sa la Muzeul de Artă Modernă Grand-Duc Jean, urmat de o declaraţie de presă comună şi de vizitarea expoziţiei Joseph Kutter Muzeul Naţional de Istorie şi Artă.

De asemenea, şeful statului va vizita marţi dimineaţă la Complexul Esch/Belval şi se va întâlni cu români care studiază la Universitatea Luxemburg, apoi va participa la Evenimentul Economic organizat de Camera de Comerţ din Luxemburg.


http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-klaus-iohannis-si-prima-doamna-ofera-o-receptie-la-luxemburg-in-onoarea-ducelui-si-ducesei-de-luxemburg-15442405

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...