Autoritățile din Viena: Am trimis 5.500 de migranți în România și Bulgaria.Bucureștiul tace!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


II baga pe blat in tara, sa ne trezim cu ei si sa nu mai avem de ales. Nici armata care sa ne apere nu avem, politia si asa nu mai e de partea romanului.

Ministrul de Interne al Austriei, Johanna Mikl-Leitner, la o reuniune a Uniunii Creștin Sociale: „Am trimis peste 5.000 sau 5.500 de migranți din Austria, în special în Bulgaria și România…” (HotNews)


Declarația a fost făcută în cursul acestei zile și, deocamdată, autoritățile românești nu au avut o reacție. Dacă este adevărat, atunci se cheamă că autoritățile românești ne ascund multe lucruri, ceea ce este foarte grav.

Să ne amintim că, după ce președintele Iohannis a declarat cu „fermitate” că România nu va accepta decât 1.700 de migranți, a cotit-o zilele trecute, asigurându-ne că cei 6.000 impuși de dictatura UE sunt o nimica toată pentru România, care îi va integra ușor, cu atât mai mult cu cât, chipurile, venirea lor se va întinde pe un de zile, deci nu va fi un bum populațional.


Nu vă faceți iluzii! Numărul va fi mult mai mare, venirea lor va fi rapidă iar conducătorii noștri vor zice da, la orice va ordona Merkel și Hollande, DACĂ (!!!)… noi vom asita pasiv la colonizarea arabă a României, ca parte din deja cunoscutul PLAN KALERGI de amestecare rasială a națiunilor europene.

Să așteptăm reacția autorităților românești. Pariez că vom avea surpize neplăcute!

Daniel Roxin

 

http://www.cunoastelumea.ro/autoritatile-din-viena-am-trimis-5-500-de-migranti-in-romania-si-bulgaria-bucurestiul-tace/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...