AVERTISMENTUL unui MEDIC CELEBRU pentru ROMÂNI: Mâncați PRODUSE ROMÂNEȘTI ca să EVITAȚI CANCERUL!

Distribuie!by DE CE SĂ MÂNCĂM ROMÂNEȘTE? Reputatul medic român prof. Mircea Beuran atrage atenția că alimentele care vin din import și de care sunt burdușite rafturile supermarketurilor cresc riscul îmbolnăvirii de cancer. Medicul chirurg insistă pe consumul de hrană românească tradițională! În ultimii ani, odată cu înlocuirea alimentaţiei tradiţionale cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DE CE SĂ MÂNCĂM ROMÂNEȘTE? Reputatul medic român prof. Mircea Beuran atrage atenția că alimentele care vin din import și de care sunt burdușite rafturile supermarketurilor cresc riscul îmbolnăvirii de cancer. Medicul chirurg insistă pe consumul de hrană românească tradițională!

În ultimii ani, odată cu înlocuirea alimentaţiei tradiţionale cu hrana modernă, importată din alte ţări, a crescut frecvenţa cancerelor digestive, a explicat prof.dr. Mircea Beuran, pentru Mediafax.


Viața modernă a adus cu ea și schimbarea stilului alimentar. Dar organismul nu se obișnuiește peste noapte cu o nouă alimentație, mai condimentată, mai piperată, cu sosuri diverse sau altele, de aici și creșterea suferințelor digestive. Mai mult de o treime din cancerele din om sunt pe tubul digestiv. Vorbim de cancer de colon şi rect, dar şi de stomac, ficat, pancreas, esofag, adică toate segmentele tubului digestiv şi anexele tubului digestiv – ficat şi pancres, a spus prof. dr. Mircea Beuran, şeful Secţie chirurgie II a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, pentru Mediafax.

Produsele românești și mai ales cele obținute în fermele mici românești, care mizează  pe o agricultură tradițională ne pot feri de multe probleme de sănătate. De cele mai multe ori, nu se poate determina trasabilitatea alimentelor importate din diferite colțuri de lume și plantate pe rafturile magazinelor din România. Nu știm de unde vin, din ce ferme, cum au fost fabricate și ce conțin în realitate.
(Sursa: Mediafax)


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite