Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie! Avortul este „5G -ul” lor. Sursele noastre ecleziastice din Sfântul Munte si de la Ierusalim ne-au indicat un procent covârșitor de posesie demonică in România: „Peste 90%!”. Prin avort, femeia trimite un suflet pur direct in Iad. Iată de ce, aparent, femeile îl ataca pe cel care se ridică împotriva avortului! Si spun aparent, pentru ca dracii din ele își apăra sursa de suflete, nu ele – ele sint simple corpuri pilotate de demoni, prin frici, scenarii si „filme”! Este exact ca si cum ai vrea sa iei bautura bărbaților, sau drogurile tinerilor marxiști – stârnești dracii! O metoda foarte buna de a scapa de posedatii din lista! De îndată ce înfierezi crima avortului, hop, se găsesc câteva ucigașe care sa găsească scuze si explicații! Cică si bărbații sunt de vina! Păi nu răcnesc publicațiile pt femei ca femeia este stăpâna pe corpul ei ( deși Biblia spune ca bărbatul este stăpân pe corpul femeii) ?! Deci feminismul este nebiblic, deci satanic! Comanda savarsitoare este la femeie – NIMENI nu o poate obliga pe femeie sa renunțe la sarcina! Mai bine ați vedea ce explicații o sa-i dați Celui Preaînalt decât să se umfle placajul in voi pe pg mea! Cel mai indicat ar fi sa va luați de mâna cu părinții vostri marxisti-leniniști, care v-au furnizat o ideologie materialist-dialectica – dar nici un strop de educație – sa va duceți la biserică, sa va spovediți! Preotul ( nu psihologul 😂😂😂) este singura persoană de pe Terra prin care Dumnezeu va poate șterge păcatul. Dacă acest păcat este regretat, evident! Apoi aveți a va lupta cu dracii din voi! 
Toate familiile de votanți – care, prin sufragiul lor au luat parte la lucrarea intunericului, trebuie sa se spovedească! Avortul, ca si divorțul, este cel mai adesea decizie DE CLAN ( tatăl cunoaște un „medic bun”, iar mama merge cu fata la spital). Vorbim despre familiile românești, care au trimis in Iad 25. 000.000 de suflete nebotezate! Tatăl este consumator de alcool, mama gătește porc ( spurca toată familia), sora este alcoolica, iar inerentul frate este drogat! Si mai toți au studii superioare! 😂😂😂 Ce studiu sunt acelea, măh ?! Demonologice!
Demersul meu este unul individual, de la om la om si de la om la femeie – nu se mai pune pb de acțiuni colective ( am fost acuzat ca sunt înregimentat politic – deci cu Satana – că as fi omul rușilor, al Mossadului si alte baliverne😂😂😂). Exclus, de vreme ce nu creditez romanii capabili de grupări unitare mai mari de 3-4 persoane: familia si câțiva prieteni! Vremea salvării naționale a apus ( părerea mea!). Românii nu-s in stare sa își facă o familie sau o echipa de fotbal, darmite un partid sau o natiune! Sunt bolnavi de migrație si au gena trădării, care sta la baza traseismului politic, a divorțului, schimbării jobului, chiriei, partenerului sexual, țării, sexului, religiei sau opiniilor. Sunt labili psihic – astăzi susțin, iubesc si se dedică unor lucru ( țări, persoane, ideologii), pe care maine le contesta cu vehemența – un comportament datorat mai puțin lipsei de educație, cât personalității multiple aferente posesiei demonice si „filmelor” date de draci! Păi băh, dacă 90% sunt posedați, cum sa nu fi luat masonul Iliescu 87,5 %, după ce a legiferat avortul?! Cred ca a luat de fapt 90%, dar a avut si voturi invalidate!
PS Tot n-ați înțeles de ce Marele Maestru mason, evreul Iliescu, vi se adresa cu „Măi animalelor!” 😂😂😂. Deși eu știu ca nici crocodilul nu-si ucide puii, iar hiena își da viața pentru ai ei! Era generos Iluescu!”

Prof. Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...