Bădiță, organizator proteste: ‘Soros m-a manipulat’. Legătura cu Macovei, Clotilde Armand și Nicușor Dan

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am facut prea multe chestii in viata mea. De unele am si uitat. Dar cum ma astept sa urmeze mai multe atacuri la adresa mea in urmatoarele zile, mai bine le postez eu decat sa stau sa fac debunking cand mai descopera astia postari mai vechi.

Am fost voluntar in campania lui Monica Macovei la alegerile prezidentiale din 2014. Asa am fost voluntar si in 2012 in campania lui Nicușor Dan.


Cu Monica Macovei mai am si vreo 2 selfie-uri care sunt postate public, banuiesc ca o sa apara in spatiu public. Si acolo macar nu am iesit cu ochi inchisi. Si cu Nicusor am niste poze in care aparem impreuna.

Am organizat protestul de sustinere pentru Clotilde Armand. Cu ea nu am poza, de fapt nici nu am apucat sa vorbesc cu ea, dar ma deranja faptul ca se refuza renumararea voturilor. Dar nici la unu nici la altul nu m-am bagat in partid sau ceva.


Si tot asa, am mai fost voluntar la inca vreo 50 de alte evenimente, campanii gen Let’s do it Romania, European Volunteer Week. Am colaborat cu vreo 50 de ONG-uri pana acum, fie ca le ajutam pe partea de harti, faceam ateliere de pictura, etc. Am organizat partea de inceput a protestelor din ianuarie 2012.

Si am avut o relatie faina cu fundatia Soros. Am participat la un hackaton organizat de guvernul PSD impreuna cu fundatia Soros in 2014.

Am mai fost la fundatia Soros in 2013 la un training, unde Soros m-a manipulat si m-a invatat cum pot sa iau statul la intrebari, ca sa aflu daca o primarie fura bani publici sau nu. Asa am invatat cum sa trimit cereri pe Legea 544/2001.

Al dracu Soros ce mi-a facut, m-a facut sa fiu un cetatean implicat”, a transmis Florin Bădiță.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Afacerile romano-africane care i-au enervat pe colonialistii lumii

Cât de mult i-a crescut averea lui Klaus Iohannis de când e președinte

“Evanghelia lui Iisus” sau “Evanghelia Vieții Perfecte”

Suveranul Pontif vrea sa le permita preotilor catolici sa se casatoreasca

Raport ŞOCANT al Guvernului. Copiii din Argeş s-ar fi ÎMBOLNĂVIT din cauza vaccinurilor. NEREGULI GRAVE la spitalul Judeţean care a cumpărat DEZINFECTANŢI de la Hexi Pharma

Închide