Bancherul olandez RONALD BERNARD a făcut DEZVĂLUIRI șocante despre ILLUMINATI la începutul acestui an: SACRIFICII DE COPII, PRACTICI OCULTE, COLAPSUL ECONOMIILOR NAȚIONALE, FALIMENTAREA COMPANIILOR. A fost găsit mort în Florida, SUA, în condiții stranii acum câteva zile …

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ronald Bernard, bancherul olandez de elită care a demascat industria financiară Illuminati într-o serie de interviuri TV, a fost găsit mort în Florida. Avea 61 de ani.

Bernard, în vârstă de 61 de ani, a locuit în Sebring, Florida, în ultimul an, după ce s-a căsătorit cu o femeie cu cetățenie americană. Biroul Sheriff al județului Highland a spus că Ronald Bernard a sunat la 911 la ora 3:46. spunând că s-a pierdut după ce a plecat la o plimbare la ora 13:00 pe un traseu în natură la capătul de vest al Sun ‘n Lake din Sebring.


Mai mult de 10 comandanți împreună cu unitățile K-9, unitățile aeriene din județele Highlands și Polk, șoferii de la HCSO și Comisia de Conservare a Peștelui și a Animalelor Sălbatice din Florida l-au căutat pe Ronald Bernard. „Terenul a fost foarte dificil, iar căutătorii au intrat uneori în apă de talie adâncă, în timp ce încercau să îl localizeze”, a spus  șeriful biroului.

Foto: http://stopmensonges.com/wp-content/uploads/2017/08/lostmap.jpg


Comandanții i-au interceptat telefonul mobil, dar el a continuat să arate locații diferite, iar Bernard a fost apelat înapoi de mai multe ori – a spus că viața lui este în pericol – dar el a continuat să se miște în ciuda faptului că i s-a spus să rămână pe loc, au spus comandanții. Ultimii dispeceri de contact cu fostul bancher au avut loc la ora 6:13.

La ora 20:24, elicopterul din Polk County l-a reperat Bernard, care se afla cu fața în jos în apă de mică adâncime, la aproximativ 300 de metri distanță de ultima locație cunoscută a telefonului mobil și la 1.8 mile de la intrarea pe traseu din Sun ‘n Lake Boulevard și Balboa Boulevard.

Cauza decesului va fi determinată de examinatorul medical.

Ronald Bernard a ridicat fluierul asupra practicilor oculte și sacrificiului copiilor în rândul elitelor din industria bancară, descriind experiențele sale într-un interviu televizat care a devenit viral la începutul acestui an. Împărtășind detalii explicite despre modul în care Iluminații folosesc sacrificiul pentru a-și testa și șantaja membrii, el a spus că i s-a cerut să sacrifice un copil la o petrecere.

„Am fost avertizat când am intrat în asta – nu face asta decât dacă îți poți pune conștiința 100% în congelator. Am luat-o ca pe o glumă o vreme, dar nu era deloc o glumă.

„Am fost format pentru a deveni un psihopat și am eșuat.”

Descriind perioada în care „frigiderul a început să funcționeze defectuos”, Ronald a mai povestit despre colapsul economiilor naționale și falimentarea companiilor. Aceste acțiuni au condus la sinucideri și distrugeri – succese ce merită sărbătorite, potrivit colegilor săi bancheri.

Puteți urmări mai jos interviul cu dezvăluirile șocante ale lui Ronald Bernard (cu subtitrare în engleză).

http://ortodoxinfo.ro/2017/08/28/bancherul-olandez-ronald-bernard-facut-dezvaluiri-socante-despre-illuminati-la-inceputul-acestui-sacrificii-de-copii-practici-oculte-colapsul-economiilor-nationale-falimentarea-companiilor/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...