Barbatul care si-a construit casa cu doar 800 de lei

Distribuie!by Pentru constructia casei el a folosit exclusiv materiale naturale, precum lutul, resturi gasite in gropile de gunoi. Scopul sau a fost sa demonstreze lumii ca nu ai nevoie de “o viata” pentru a-ti construi o casa. Peretii casei sunt realizati din chirpici, un amestec de var si rasina de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru constructia casei el a folosit exclusiv materiale naturale, precum lutul, resturi gasite in gropile de gunoi. Scopul sau a fost sa demonstreze lumii ca nu ai nevoie de “o viata” pentru a-ti construi o casa.

Peretii casei sunt realizati din chirpici, un amestec de var si rasina de plante, geamurile provin de la parbrizele unor vechi camioane dezmembrate, podeaua este adusa de pe un vas de transport, iar in semn de recunostinta pe un perete fermierul a scris numele tuturor celor care l-au ajutat in realizarea acestei constructii, inclusiv numele a 3 vaci care i-au furnizat materie prima!


Mica casuta care are forma unei ciuperci, dispune de apa curenta datorita unui izvor care se gaseste in apropiere, insa este momentan lipsita de electricitate.

Casa este chiar si locuita, de un locatar care lucreaza la o ferma din apropiere, si care conform conventiei cu proprietarul casei isi plateste chiria in lapte.


Picture3a

hut

ggg

loading...

cob

casa9

casa8

casa7

casa6

casa5

casa4

casa3

casa2

casa1

http://sharethis.ro/2013/11/27/barbatul-care-si-a-construit-casa-cu-doar-800-de-lei

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite