BARNEVERNET: Șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o LESBIANĂ

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

TERIFIANT! Priviți cine „SALVEAZĂ” copiii din sânul FAMILIEI! Vă rugăm să distribuiți acest material pe toate rețelele de socializare!

Așa apără Barnevernet drepturile copiilor: șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o lesbiană, relateaza portalul de stiri activenews.ro.


Cazul Bodnariu a făcut ca în ultimele luni să se vorbească mai mult despre Norvegia, națiune pluralistă, și al său Barnevernet – serviciul social de protecție a copilului.

Se presupune că acest Barnevenet, care ia din familii mii de copii, din motive mai mult decât discutabile, ar trebui să fie obiectiv în ceea ce privește credința. Dar, așa cum s-a văzut, cazul familiei românului Bodnariu a dovedit contrariul, serviciul norvegian de protecție a copilului manifestându-se împotriva credinței creștine tradiționale și a unor valori impuse de școala în care învață copiii Bodnariu. Un motiv suficient de mare pentru a ne îngrijora, scrie europeanapostolicleaders.eu.


Pentru că, subliniază sursa citată, când se vorbește despre punctele forte și cele slabe ale acestui serviciu de protecție trebuie reamintit că Barnevernet înseamnă protecția copilului, și, desigur, unitatea familiei.

Asta ar însemna ca directorul acestui serviciu norvegian de protecție a copilului să trăiască și să creadă în valorile familiei norvegiene și ale norvegienilor, care, tradițional, sunt creștine.

Cu toate astea, directorul Barnevernet din anul 2014, Hege Hovland Malterud, de profesie medic, este lesbiană. Ea este membră a „Åpen Kirkegruppe”, o mișcare radicală a homosexualilor și lesbienelor care în prezent deține controlul asupra Bisericii Norvegiei. Mai mult, ea a făcut campanie activă pentru a se asigura că homosexualii pot activa ca preoți, conform europeanapostolicleaders.eu.

 

http://www.ganduridinierusalim.com/barnevernet-sefa-serviciului-norvegian-de-protectie-a-copilului-este-o-lesbiana/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Un român a inventat pâinea din cânepă – alimentul viitorului. Aceasta are proprietăți speciale

Agheazmă păstrată perfect și nestricată, cu o vechime de 1300 de ani, descoperită în Georgia

Internetul este controlat de doar șapte oameni. Cine sunt aceștia

Cum a sunat intelegerea dintre regele Mihai si Iliescu la revolutie?

Cel mai bogat primar din România: vilă de 1000 mp cu piscină interioară, ieșire la lac și fermă cu cai! | „Noi îi spunem Casa Poporului”

Închide